VOOR JEZELF OF VOOR EEN ANDER

Ontspanning

We hebben de 8 allerleukste en bewuste kerstcadeaus voor jou geselecteerd!

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het de hoogste tijd is om je verlanglijstje samen te stellen, maar ook om te beginnen met cadeaus kopen voor je loved ones. Normaliter best wel weer een dingetje. Weet je het hele jaar allerlei leuks te bedenken, kun je nu geen zinning cadeau verzinnen. Maar, dit jaar geen zorgen! We hebben namelijk de 8 allerleukste kerstcadeautjes voor jou geselecteerd.

1. Two-Spirits Gin, €34,95

Deze prachtige fles gin is niet zomaar een standaard fles die je bij elke slijter kunt krijgen. Allereerst is Two Spirits opgericht door Angelo, onze web-developer! Maar naast dat de fles een plaatje is gelooft Two-Spirits dat de kwaliteit van onze relaties (met anderen, maar ook met onszelf) de kwaliteit van het leven bepaalt. De gin staat voor verbinding en is dus, mooi gezegd, een retreat for togetherness. Het perfect cadeau om direct deze kerst in klein gezelfschap van te genieten. En laten we eerlijk zijn, de fles is zo mooi dat ‘ie daarna ook heel fijn als olijfolie fles gebruikt kan worden!

 

2. Holistik Guides, €14,95

De dames van Holistik brachten, zoals jullie op onze kanalen misschien voorbij hebben zien komen, afgelopen maand twee prachtige guides uit! Karlijn verdiepte zich de afgelopen jaren in gezondheid en geluk als onze natuurlijkestaat van zijn. In haar Back to Balance Guide herinnert ze ons, met theorie en praktische remedies herinnert aan die oh-zo heerlijke staat van zijn; in balans. En Karlijn interviewde Eliane over de krachtig werken van Yoga Nidra op het zelfhelend vermogen van het lichaam. In de Conscious Aging Guide schrijft Evelyn van Hasselt over een onderwerp waar veelvrouwen gemengde gevoelens over hebben: ouder worden. De guides kosten €14,95 en zijn te koop via deze link. We hebben een speciale kortingscode voor jullie! Met code holistikhod ontvang je €2,50 korting op de hele bestelling en als cadeautje bij de eerste druk ontvang je een set ansichtkaarten t.w.v. €7,95!

3. Moments of Light – Memoires Collectie, vanaf €29,95 

Oprichter Anne-Floor Sinnige wil met Moments of Light mensen dichter bij elkaarbrengen door de bijzondere momenten in het leven bewust met elkaar te delen. Haar nieuwe collectie ‘Memoires’ sluit prachtig aan bij de tijd waarin we leker. Memoires is de plek in je hoofd waar je altijd naartoe kunt reizen. Het brengt je naar een plek waar je je kunt onderdompelen in nostalgische, dromerige herinneringen, die je graag wilt herleven. De Memoires signature geur ‘Bois de Santal’ heeft een warm karakter door de houtachtige noten van Sandelhout, vermengd met de wilde sensualiteit van muskusachtige extracten. Klinkt misschien wat ingewikkeld, maar ik moet je zeggen, dit is binnen 2 weken één van mijn lievelingsgeuren geworden!

 

4. Rock Your World –  Rock Your 2021 Selfcare Kit Small, €39.95 

Wie ons een beetje goed volgt, weet dat we de sprays van Rock Your World graag gebruiken voor een fijne nidra sessie. Deze kit bevat twee prachtige sprays (Energizing Spray en de Calming Pillow Spray) om makkelijk een ochtend- en avondroutine te creëren. Een perfecte aanvulling op onze Droomleven Box bijvoorbeeld!

5. Check-In Cards, €39,95 

Onze dagen zitten volgepropt en het is een grote uitdaging om voorbij de oppervlakte van ons bestaan te kijken. Deze set met 45 unieke kaarten die je inspireren om naar jezelf te luisteren en je innerlijke wijsheid aan te spreken. Iets wat we nooit echt geleerd hebben. Laat de kaarten jouw gids zijn om dagelijks afgestemd in het leven te (blijven) staan. Laten de feestdagen in 2021 nu net iets minder hectisch zijn en ons de kans bieden om stil te staan bij onszelf.

6. A-Catchers Sieraden Box, vanaf €23 per maand

Niet alleen een kerstcadeau jezelf iets cadeau doen, maar elk seizoen een cadeau aan jezelf geven gek? Helemaal niet! Juist heel erg nodig vindt A Catchers. En daarom maken ze het je net wat gemakkelijker maken met hun nieuwe sieraden concept. Met een abonnement op de sieraden van A-Catchers geef je niet alleen een prachtige ketting, oorbellen of ring cadeau, maar ook herinnering aan jezelf. Eigenlijk een prachtige aanvulling op bovenstaande Check-In Cards.

7. Naela Health Giftcard, vanaf €50

Het liefst geef je iemand toch een heel jaar gezondheid en geluk cadeau? Gelukkig kan dat dus gewoon met de prachtige giftcard van voedingscoach Annalena van Naela Health. Jullie kennen haar misschien nog wel van de heerlijke recepten die ze eerder dit jaar samenstelde voor ons en de beelden van onze Summer is Magic campagne.

In janurari lanceert Annelena een hele mooie cursus; Eat Well, Feel Good. An Introduction to Nutrition. Een betaalbare cursus om gezonde voedingskeuzes beschikbaar te maken voor iedereen! Want je goed voelen heeft natuurlijk ook alles met voeding te maken. Wil je (een deel van) de cursus aan iemand cadeau doen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en dan stuurt Annalena je een mooie giftcard op!

8. Droomleven Giftbox, €74,95

We konden dit lijstje vol prachtige bewuste kerstcadeaus natuurlijk niet afsluiten zonder onze eigen Droomleven Giftbox. Want diepe ontspanning, hoop, transformatie en een hechte community is toch het allermooiste om iemand dit jaar cadeau te doen? Wil je een Droomleven Training Box cadeau doen of gun je jezelf een mooi nieuw jaar? Op 10 januari 2021 starten we met z’n allen aan deze transformerende reis!

De Droomleven Training Box bevat:

 • ⋒ De Deeprelax Droomleven Lifestyle training t.w.v. €69,95
 • ⋒ Een giftcard met een jaarabonnement op de Deeprelax sessies t.w.v. €33,99
 • ⋒ Een voucher voor de gezamenlijke online live kick-off op 10 januari 2021
 • ⋒ De Droomleven Journal
 • ⋒ De Droomleven Roadmap inclusief poster met illustratie
 • ⋒ Een meditatie-oogkussen
 • ⋒ De Deeprelax Deurhanger
 • ⋒ Toegang tot een dagelijkse communicatie met reisgenoten

Je koopt de box in onze giftshop. Waar je overigens nog veel meer leuke kerstcadeaus vindt.

Vind je het nu leuker om je kerstcadeaus in het echie te shoppen? Van 11 tot en met 20 december is onze Droomleven Giftbox verkrijgbaar op de Putain it’s (not) a Christmas Market op het Oudekerksplein 4 in Amsterdam. Een markt vol met heerlijke kerstcadeaus. Noteer vast in je agenda, hierover later meer!

Geschreven door Simone van der Vlist
 • Tags
 • lummeldag
 • lummelen

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.