Evelien vertelt over haar transformatie.

Exclusief

Jouw droomleven leiden in 2021? Dat kan met de Deeprelax Droomleven Training.

Hoe klinkt een tropische reis van 21 dagen in jouw oren? Zeker in deze tijd als muziek, niet? Een reis waarin je je leven kunt gaan transformeren? En tegelijkertijd ook geniet van 21 tropische bestemmingen. Precies dat ga je doen in de Droomleven Training van House of Deeprelax. 1000 zeer tevreden reizigers gingen jou al voor. Tijdens de Droomleven Training Training, in de vorm van een prachtige virtuele reis met 21 bestemmingen, ga je een eigen droom routine ontdekken en leren creëren vanuit ontspanning en fijne energie. Vanuit overvloed in plaats vanuit tekort. Om je wat meer inzicht te geven, vroegen we een aantal mensen die al deelnamen naar hun verhaal. Deze keer aan het woord: Evelien.

De zoektocht naar innerlijke rust

‘Het inzicht dat ontspanning en goed voor jezelf zorgen heel belangrijk is, kreeg ik begin 2020. Ik draaide al jaren lange werkweken (soms wel 60 tot 80 uur), rende dagelijks van meeting naar meeting, werd geacht topprestaties te leveren, at en dronk ik slecht, en dat begon zijn tol te eisen. Ondanks het vele sporten – wat ik er nog wel even tussen propte – voelde ik me niet fit. Ik werd tijdens een training geconfronteerd met het ongezonde leven dat het bedrijfsleven met zich mee kan brengen; alsof me een spiegel voor werd gehouden. Ik leerde hoe gezonde hersenen eruit zien en wat de impact van deze hectische, veel vragende levensstijl is op je hersenen. Weinig bewegen, onvoldoende tijd om je voor te kunnen bereiden, slecht eten en drinken en weinig tot geen contact maken met je gevoel. 

Ik was getriggerd, want ik wilde graag mijn werk goed blijven doen, tegelijkertijd ook innerlijke rust vinden en mijn lichaam en geest goed verzorgen. Ik wilde vooral ook mezelf weer positief en fit voelen, want op deze manier door de dagen racen was niet meer wat bij mij paste. Toen kwam corona en werden die feiten extra benadrukt. Veel veranderde, externe prikkels werden groter en ook mijn coach bleef me vertellen dat ik meer moest ‘zijn’. wat dat precies inhield wist ik toen nog niet.

'Alsof het zo moest zijn, kwam daar ineens House of Deeprelax op mijn pad.'

Kennismaking met House of Deeprelax

Alsof het zo moest zijn, kwam daar ineens House of Deeprelax op mijn pad. Dat was (en is nog steeds) een prachtig cadeau. Ik genoot van de fijne sessies en Eliane’s stem. Maar er waren ook dagen dat dat niet lukte, dat mijn hoofd overliep. Dan kon ik ademen wat ik wilde, maar bleef de onrust overheersen. Ik begon te voelen dat er wellicht meer te verwerken, te leren en te doen was dan alleen het mezelf een gezonder levenspatroon aanmeten. Vanuit dat verlangen besloot ik mee te doen aan de Droomleven Training.

Iedere dag een andere bestemming die mij stap voor stap door het proces heen hielpen. De sessies en dagelijkse oefeningen waren fijn, maar soms ook confronterend. Je komt jezelf tegen tijdens zo’n reis. Ik ontdekte dat ik mijn hartenwens niet zo makkelijk onder woorden kon brengen, maar wist niet waarom. Ik begon dingen te verzamelen die mij positieve energie gaven, zoals kaarten en foto’s, maar ook inspirerende quotes en muziek. Tijdens de wandelmeditatie kwamen ineens die bijzondere woorden naar boven, zomaar vanuit mijn hart: Ik ben liefde en zelfvertrouwen.

Voor eeuwig de Droomleven Training doen

Het blijft een uitdaging de tijd te vinden mezelf een moment te gunnen waarop ik even lekker mag gaan liggen en niets meer hoef te doen dan me mee te laten voeren tijdens een yoga nidra sessies. Toch weet ik dat ik me daarna zoveel lekkerder voel! En ook af en toe lekker gek dansen zonder dat iemand je ziet, is iets waarvan ik het positieve effect ontdekte tijdens de training: wat een opluchting! Daarbij probeer ik trouw mijn journal bij te houden, zodat ik dagelijks stil kan staan bij waar ik dankbaar voor ben. Het is heerlijk om daar even in te zakken en te voelen dat dankbaarheid en geluk eigenlijk zo simpel kunnen zijn: die glimlach, kus of dat lekkere bakkie koffie.

Ik ben Eliane en het hele House of Deeprelax team dankbaar voor alle inspirerende lessen en inzichten die ik tijdens de reis heb mogen ontvangen. Ik had dit niet willen missen, en zoals ik in de fijne besloten community al meldde: ‘ik zou graag voor altijd in deze reis blijven’. En gelukkig kan ik altijd weer even terugkeren, al is het maar om mezelf te blijven herinneren hoe belangrijk goed voor jezelf zorgen is.’

Ook meedoen met de Droomleven Training? Meld je hier snel aan! 

Tags
  • droomleven
  • House of Deeprelax
  • testimonial
  • training
  • wijsheid

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.