Transformeer je leven met Het Fundament. Doe mee!

Een paar makkelijk tips bij de aankoop van jouw exclusieve Kapha print

Exclusief

Hoe stijl je jouw House of Deeprelax Artwork?

Onze webshop is live en daarmee is ook eindelijk de exclusieve print Kapha te koop! Een super fijne manier om nog meer Deeprelax in je leven te kiezen, een mooie reminder om elke dag een sessie te doen, maar daarnaast natuurlijk de manier om jouw inrichting persoonlijker en sprekender te maken. Maar hoe stijl je jouw kunstwerk nu het beste? En hoe zorg je dat het artwork echt tot z’n recht komt? Dat leggen we je graag uit!

Laten we beginnen met wat praktisch informatie, op welke hoogte hang je het House of Deeprelax Artwork op? Het beste komt een kunstwerk tot z’n recht wanneer hij op ooghoogte hangt. Een veelgemaakte fout is het te hoog ophangen van kunst, maar laten we eerlijk zijn; een collage van verschillende kunstwerken  – ook wel het art gallery effect genoemd –  is ook best wel heel leuk. Wanneer je daarvoor kiest komt het allemaal iets minder nauw.

Over het art gallery effect gesproken, hiervoor is afwisseling key. Kijk ook eens naar objecten die je bij het artwork vindt passen, kunst van andere kunstenaars, maar ook naar de manier hoe jij het artwork tussen andere kunst plaatst. Het ene kunstwerk komt beter uit aan de muur, het ander staand op de grond of op een schouw. Omdat het House of Deeprelax artwork een landscape formaat heeft, raden wij af om het artwork op de grond te plaatsen. 

Een ander, tamelijk belangrijke, keuze is de lijst en eventuele passe partout. Wij kochten voor het kunstwerk een eiken lijst van 50 bij 70 en een witte passe partout van die een opening van 30 bij 40 heeft. Dit wijkt iets af van de standaard, dus let op dat de opening niet 40 bij 50 is. Wil je dat het iets meer afsteekt, dan staat het ook tof met een zwarte lijst. 

 

We noemden het al eerder even snel, maar wil je het kunstwerk echt tot z’n recht laten komen? Dan zorg je voor verschillende objecten die je mooi arrangeert. Zelf houden we ervan om op z’n tijd eens een bezoekje te brengen aan de plaatselijke kringloop voor de mooiste vazen, koffietafelboeken kopen we vaak bij MENDO. Het liefst kopen we accessoires met een mooi verhaal, de manden en het koffietafelboek zijn bijvoorbeeld van A Smile From Kenya. Handgemaakt in Kenia en heel makkelijk te bestellen via een simpel berichtje op Instagram!

Tags
  • artwork
  • exclusief
  • kapha
  • webshop

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.