Drie maanden Deeprelax Yoga Nidra met Holistik

JOUW GATEWAY NAAR EEN ONTSPANNEN LEVEN

Welkom bij House of Deeprelax

Te gek dat jij in deze tijd jezelf diepe ontspanning gunt

Deeprelax Yoga Nidra, een op slaap gebaseerde, diep herstellende meditatie, is de fijnste en snelste weg naar o.a. een diepe herstellende slaap en het loslaten van stress. 

Elke sessie is een uniek ingesproken meditatieve reis, begeleid door zelfontworpen muziek met binaural beats. Na elke sessie voel je je als herboren met minder angst of gepieker en met nieuwe energie en focus.

Via deze weg heb jij de mogelijkheid gekregen om alles de komende 3 maanden gratis uit te proberen op ons platform. Kom je er niet uit? Lees onderaan de pagina de extra uitleg.

Altijd en overal diep ontspannen

HOE WERKT HET?

Of je nu beginner of gevorderd bent, met Deeprelax is het mogelijk om diep te ontspannen waar en wanneer je maar wilt. In de vorm van een kort ochtendritueel, een powernap tussendoor of juist tijdens een heerlijke, extra lange avondsessie.

Elke sessie heeft een uniek thema, variërend van 4 tot 50 minuten.

VERANDER JE LEVEN MET YOGA NIDRA

Yoga Nidra is voor veel mensen de beste ontdekking om te ontspannen en beter te slapen. Yoga Nidra is een wetenschappelijk en effectief bewezen, diepherstellende, geleide meditatie op basis van slaap. Of het voor jou nu uitsluitend gaat om diep te ontspannen of juist om je leven te veranderen, iedereen heeft baat bij deze fijne methode. Kom lekker liggen (gemakkelijk in je bed,op de bank of zelfs in een vliegtuigstoel) en luister naar een fijne stem die je meeneemt op de mooiste reizen.

De stem en wijsheid van Eliane is wat House of Deeprelax een transformationele ervaring maakt, in tegenstelling tot alles wat ik tot nu toe heb gezien.

Willemien

Rust en Richting Yoga Nidra

Momenten voor de hele dag

Kies jouw ideale rustmoment

Het ene moment van de dag heb misschien behoefte aan ontspanning of bewustere ademhaling en op een ander moment juist aan meer energie. Daarom hebben voor elk moment van de dag een speciale selectie aan Deeprelax sessies voor je gemaakt. Variërend van 4 – 55 minuten.

Ervaar jouw ideale moment

Klik op een moment om meer te weten hoe de sessies uit dit moment voor rust en ontspanning zorgen

Ontwaak met een compleet en ontspannend ochtendritueel.

Instant diepe ontspanning binnen 4-15 minuten, waar en wanneer jij dat nodig hebt.

Reset jezelf volledig met een diep ontspannende sessie.

Val in een diepe, herstellende slaap met een magische Deeprelax reis.

We vragen geen betaalgegevens van je tijdens het afronden van de bestelling, dus je zit echt nergens aan vast. Gedurende de drie maanden nemen we je mee in onze favoriete sessies, zullen we af en toe bij je inchecken en krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van speciale kortingen.