Van quick fix naar échte oplossing

MELD JE AAN EN ONTVANG JOUW GRATIS DEEPRELAX MASTERCLASS

In deze gratis masterclass ontdek je in 30 minuten waar het op dit moment fout gaat in de aanpak van lichamelijke signalen, mentale klachten en gezondheidsproblemen én waar de echte oplossing zich bevindt.

Geniet de andere 20 minuten van een ultiem diepe Nidra meditatie, zodat je alvast kunt ervaren hoe het is om te leven vanuit een ontspannen fundament in jezelf.

Goed dat je hier bent want…

Het is de hoogste tijd om aan een nieuw en sterk fundament te werken als mens, om niet gek te worden in deze snel veranderende wereld

Een vraag die ik mezelf namelijk vaak stel is:

Hoe komt het eigenlijk dat we meer stress ervaren dan ooit, in een tijd waarin er een overvloed is aan fijne selfcare oplossingen, therapieën, coaches, meditaties, yogascholen, supplementen, voedingscoaches en cacao ceremonies?

We lijken steeds meer stress te ervaren, terwijl we steeds vaker werken aan onze mentale (en fysieke) gezondheid werken.

Hoe overprikkeld, gestrest of afgeleid we ook zijn we willen steeds sneller. Snel genoeg om het extreme tempo van de ontwikkelingen in onze wereld bij te houden.

En jij en ik voelen allebei dat dat niet langer vol te houden is.

Weerbaar worden voor de uitdagingen van deze tijd

Heb je bijvoorbeeld vaak last van spanning, te veel stress, angst, depressie, chronische vermoeidheid of pijn? Heb je te maken met burn-out klachten? Of heb je het gevoel dat het anders kan en wil je dit misschien ook aan jouw cliënten overdragen?

Oftewel: je voelt diep van binnen dat we hier niet alleen maar zijn om te presteren, rennen, vliegen, opstaan en doorgaan.

Dan is het tijd voor een nieuw Fundament.

Even wat cijfers over hoe het met onze (mentale) gezondheid is gesteld:

  • 4 op de 10 Nederlanders krijgt op een bepaald moment in het leven een psychische stoornis. 1 op de 5 krijgt te maken met stemmingsstoornissen, angststoornissen of verslavingen.
  • In Nederland hebben bijna 1,1 miljoen mensen last van een angststoornis
  • Gemiddeld 1,4 miljoen mensen krijgt te maken met burn-out of burn-out achtige verschijnselen
  • Veel tieners op school ervaren tegenwoordig bijna net zoveel angst als een patiënt in een psychiatrische inrichting in de jaren 50
  • Ruim 10 miljoen mensen kampen met of hebben last van een chronische aandoening. Op 1 januari 2020 hadden ruim 10,2 miljoen mensen in Nederland (59% van de Nederlandse bevolking) één of meer chronische aandoeningen.

Tijd voor een andere manier van leven, tijd voor een nieuw Fundament als mens met de Deeprelax Lifestyle.

Naar de kern van onze fysieke en mentale uitdagingen

Het is onze overtuiging dat we eerst het probleem heel duidelijk moeten hebben, voordat we naar de juiste oplossing over kunnen gaan. Anders zijn we alleen maar symptomen aan het bestrijden.

Wij hebben binnen House of Deeprelax in 3,5 jaar tijd een enorme community (50.000 members) om ons heen gebouwd en bijna iedereen binnen die community heeft dezelfde wens: meer ontspannen kunnen genieten van het leven en niet altijd maar aan moeten staan.

Want waarom willen we bijvoorbeeld sneller als je bedenkt dat we als mens evolutionair gezien dit tempo helemaal niet kunnen of moeten willen bijhouden?

Dus om niet gek te worden in deze snel veranderende wereld, moeten we aan een nieuw en sterk fundament werken als mens. Want alles begint in onszelf.

Aan je eigen fundament werken, hoe doe je dat dan?

Wanneer wij een complete interne schoonmaak houden en dáár in balans komen, zullen we de buitenwereld compleet anders ervaren. Dan zakken we in vertrouwen, ontspanning en worden we weerbaarder voor de ontwikkelingen van deze gekke tijd.
Dat en nog veel meer behandelen wij in ons unieke en zeer krachtige Het Fundament, een Deeprelax Zelfstudie Traject. En daar ga ik je in deze gratis masterclass alvast meer over vertellen. Dit kun je verwachten:

  • Ontdek wat er in de huidige aanpak van fysieke en mentale problemen vaak fout gaat.
  • Leer de vier fases die je inzicht geven in het échte probleem achter de uitdagingen van deze tijd.
  • Maak een keuze die bijdraagt aan het creëren van een stevig fundament in jezelf.
  • Ontvang meer persoonlijke informatie over Het Fundament Zelfstudie Traject en krijg antwoord op veelgestelde vragen.
  • Geniet van een ultiem diepe Deeprelax Nidra meditatie van 20 minuten en kom in contact met het fundament in jezelf.

Hi, ik ben Eliane

En ik begrijp de uitdagingen van deze tijd als geen ander.

Deze uitdagingen en hoe het komt dat wij steeds meer stress ervaren, houden mij al meer dan 10 jaar bezig. Het is dan ook nog geen 10 jaar geleden dat ik erg veel hinder ondervond van een chronische ziekte en veel angst. Geen enkele dokter kon mij echt helpen en “ik moest maar met de stress, enorme beperkingen en de intense pijn leren leven.”

Daar nam ik geen genoegen mee. Ik WIST diep van binnen dat dit anders kan. Sindsdien ben ik gaan onderzoeken welke technieken een antwoord zijn op de grootste gezondheids-, mentale en levensproblemen die wij in ons huidige tijd ervaren.

Ik ben er trots op dat ik kan zeggen: ik heb een lifestyle ontdekt waarmee ik mezelf genezen heb en… ik heb mijn eigen droomleven gecreëerd.

Inmiddels staan er ruim 75 Yoga Nidra’s en andere krachtige en zeer uiteenlopende meditaties in onze House of Deeprelax app, met ruim 65.000 gebruikers en over de 1.000 deelnemers aan deze life-changing training. Met trots kan ik zeggen dat de Deeprelax Lifestyle een begrip aan het worden is!