Veelgestelde vragen bij Het Fundament

Aanmelding & Betaling

De investering bedraagt normaliter  €395. Op dit moment hebben we een early bird tarief van €249,-. Deze aanbieding zal half maart 2023 vervallen.

Inbegrepen zit uiteraard toegang tot de Deeprelax Academy voor 1 jaar, de manual die bij het Fundament hoort en een jaarabonnement op alle Deeprelax sessies.

Je kunt in 3 of 5 termijnen betalen. Later betalen kan helaas niet. Dit is niet met rente of registratie. Slechts een klein bedrag aan administratiekosten.

In dat geval mag je ons even mailen. We kunnen dan of je jaarabonnement handmatig verlengen indien deze via de website is afgesloten. Heb je een abonnement via de app, dan moeten we even wat anders regelen.

Inhoud & Programma

Het Fundament kan om verschillende redenen iets voor jou zijn. De training is iets voor jou als je bijvoorbeeld veel stress ervaart, je geblokkeerd voelt, benieuwd bent hoe jij jezelf kunt helen, hoe je alles in je leven kunt creëren vanuit rust, veel meer kunt bereiken door veel minder te doen, op een ontspannen manier je volledige potentieel wilt leven of klaar bent voor een transformerend avontuur.

Lees de informatie en een globaal overzicht van het programma hier op deze pagina eens rustig en aandachtig door. Mocht je hierna nog met vragen zitten, dan kun je ons altijd een e-mail sturen op [email protected].

Praktische info & Voorbereiding

De training zal online plaatsvinden via verschillende online modules en onze app.

Je hebt 12 maanden toegang tot alle content.

In het verleden hebben wij kunnen berekenen dat de meeste deelnemers het ongeveer in 6 weken tijd kunnen afronden met 6-10 uur per week aandacht aan de opdrachten en theorie. Echter is dit voor iedereen verschillend. Je hebt in totaal 12 maanden toegang tot het gehele programma, dus je kunt alles op je eigen tempo indelen. Aan het begin van elke nieuwe module delen wij een tijdschema met alle timings van de video’s, theorie en opdrachten. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht.

De trainingsmanual is van jou en mag je houden. Je hebt tot een jaar na de start toegang tot het online dashboard (Deeprelax Academy en online community). Je hebt daarbij een jaar toegang onze Deeprelax app.

Begeleiding & Contact

Je kunt gebruik maken van onze Het Fundament Zelfstudie Traject community, dat zal werken als een forum om contact met andere deelnemers te onderhouden, je ervaringen te delen en je vragen te stellen. Uiteraard hebben we ook een host en technisch support elke dag voor je klaarstaan.