Veelgestelde vragen bij Het Fundament

Aanmelding & Betaling

Het Fundament Doe-Het-Zelf Traject bedraagt €395.

Bekijk op onze info pagina wat daar allemaal bij inbegrepen zit.

Je kunt in 1,3 of 5 termijnen betalen. Later betalen kan helaas niet. Wij werken niet met rente of registratie. Slechts een klein bedrag aan administratiekosten.

In dat geval mag je ons even mailen op [email protected]. We kunnen dan je jaarabonnement handmatig verlengen indien deze via de website is afgesloten. Heb je een abonnement via de app, dan helpen we je uiteraard ook.

Inhoud & Programma

Het Fundament kan om verschillende redenen iets voor jou zijn. De training is iets voor jou als je bijvoorbeeld veel stress ervaart, je geblokkeerd voelt, benieuwd bent hoe jij jezelf kunt helen, hoe je alles in je leven kunt creëren vanuit rust, veel meer kunt bereiken door veel minder te doen, op een ontspannen manier je volledige potentieel wilt leven of klaar bent voor een transformerend avontuur.

Lees de informatie en een globaal overzicht van het programma hier op deze pagina eens rustig en aandachtig door. Mocht je hierna nog met vragen zitten, dan kun je ons altijd een e-mail sturen op [email protected].

Praktische info & Voorbereiding

De training zal online plaatsvinden via verschillende online modules, 3 online live sessies en onze app.

Je hebt 12 maanden toegang tot alle content.

In het verleden hebben wij kunnen berekenen dat de meeste deelnemers het ongeveer in 6 weken tijd kunnen afronden met 6-10 uur per week aandacht aan de opdrachten en theorie. Echter is dit voor iedereen verschillend. Je hebt in totaal 12 maanden toegang tot het gehele programma, dus je kunt alles op je eigen tempo indelen. Aan het begin van elke nieuwe module delen wij een tijdschema met alle timings van de video’s, theorie en opdrachten. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht.

De trainingsmanual is van jou en mag je houden. Je hebt tot een jaar na de start toegang tot het online dashboard (Deeprelax Academy en online community). Je hebt daarbij een jaar toegang onze Deeprelax app.

Begeleiding & Contact

Het Fundament is een Doe-Het-Zelf traject waarbij we in de leeromgeving een community hebben. Hier kun je al je vragen of problemen delen. Het werkt als een forum. Deze community zal wat minder actief zijn dan bv Een Nieuw Begin of Droomleven. Je mag ons bij vragen of problemen ook altijd mailen op [email protected].