Een Healing Breath
Journey Masterclass

Met special guest Wietske Bakker

Maandag 13 december 2021 om 19.30 uur
(Gratis voor premium Deeprelax leden*)

Inhale, exhale, repeat

BEREID JE VOOR OP EEN AVOND VOL MAGIE, TRANSFORMATIE EN ONTSPANNING.

2022 staat voor House of Deeprelax in het teken van het onder ogen durven zien en vervolgens loslaten van controle, angsten en overtuigingen. Om in 2022 succesvol te kunnen zijn, maar wel vanuit vertrouwen, rust en overgave. Voor ons het nieuwe normaal.

Bij velen van ons gaat bijna 90% van alle beschikbare energie op aan het onder controle houden van alles in ons leven. Bijna alles wat we doen komt voort uit (oude) angsten, pijn en controle. Hierdoor ervaren we het leven vaak als stressvol, druk, opgejaagd en niet bepaald vrij.

Elk jaar weer trainen wij bij House of Deeprelax duizenden mensen om deze energie terug te winnen en vrijer in het leven te staan. Want wat als we ons elke dag weer zouden kunnen overgeven aan ons leven en gaan leren dat het mogelijk is om te creëren vanuit diepe rust?

Op het moment dat je de controle durft los te laten en ontspanning bovenaan je to do lijst zet, neemt het leven het van jou over en kun je alsnog zeer succesvol zijn.

Healing Breath Expert
Wietske Bakker

Introductie van onze special guest

Omdat wij onze House of Deeprelax community het allerbeste gunnen, schakelen we hiervoor maar al te graag ook andere experts in.

En om je alvast klaar te stomen voor alle avonturen die wij graag in 2022 met jou willen gaan beleven, trappen we daarom al in december af met een Een Healing Breath Masterclass door Wietske Bakker.

Wat kun je verwachten?

“Wij hebben laatst al van een sessie mogen genieten en het was pure magie!”

  • In een veilige setting, onder de bezielende begeleiding van Wietske, start je met een mooie visualisatie die jou de kans geeft om je eigen thema voor die avond te bepalen, gevolgd door een krachtige verbonden ademhaling-sessie en tenslotte een fijne afsluiting.

  • Tijdens de sessie lig je comfortabel op je rug en laat je je heerlijk leiden door haar prettige stem en de technieken die zij toepast. In de sessies doorloop je verschillende fases met uiteindelijk een diepe staat van ontspanning die door veel van haar cliënten wordt ervaren als een pure inner state of bliss, vertrouwen en liefde.

  • De visualisatie + krachtige ademsessie duren samen ongeveer 1,5 uur. Kun je er toch niet live bij zijn? Binnen een paar dagen na de Masterclass krijg je de replay opgestuurd. Deze is dan 2 weken geldig.

Voor wie?

Iedereen kan meedoen aan deze sessie. Het is een techniek om veel oude blokkades los te laten en ruimte te maken voor het nieuwe. En daarom heel normaal om tijdens het krachtige ademen veel weerstand en emoties te ervaren.

Is het de eerste keer dat je op deze manier krachtig gaat ademen? Dan is een belangrijke voorwaarde dat je vóór maandag 13 december a.s. uitgebreid de instructievideo* bekijkt.

Op die manier kunnen we tijdens de Masterclass direct aan de slag en weten we zeker dat iedereen een mooie maar ook veilige ervaring heeft.

Kosten Masterclass

MAANDAG 13 DECEMBER 19.30 UUR

We geven onze leden regelmatig een unieke, verdiepende masterclass. De masterclasses zijn gratis voor House of Deeprelax leden (indien je een actief jaarabonnement of lifetime abonnement hebt). Om deel te nemen aan de masterclass dien je gebruik te maken van de speciale code die je via de e-mail hebt ontvangen. Deze code voer je in het winkelmandje zelf in, waardoor de prijs op €0,- uitkomt. Wel een premium member, maar heb je geen mail ontvangen, stuur dan even een mailtje naar [email protected]

Voor niet-leden, gratis en maandabonnement houders bedraagt de training €27,-. Indien je nu besluit om een jaar- of lifetime abonnement af te sluiten, krijg je uiteraard de mogelijkheid om deze masterclass gratis bij te wonen. Je ontvangt de instructies dan per email. 

Je hebt al een jaarabonnement bij ons voor €2,83 per maand. Bekijk de prijzen hier

Healing Breath Journey Masterclass

€ 27,-

*Je ontvangt de link naar de video en meer voorbereidende info in de bevestigingsmail. Kun je er toch niet live bij zijn? Binnen een paar dagen na de Masterclass krijg je de replay opgestuurd. Deze is dan 4 weken geldig.

Prijs incl. 21% btw. Je kunt na afronding van de bestelling je factuur hier downloaden.