Vier het leven, vier ontspanning met House of Deeprelax

Lees hier alle regels en veelgestelde vragen rondom de Deeprelax verjaarsdagsactie

Dank dat jij er bent

Super dat je interesse hebt in ons speciale verjaardagsaanbod. We zijn intens dankbaar dat we onze passie en missie dagelijks mogen delen met zo’n fijne en warme community.

Nu kunnen we ons voorstellen dat, indien je al een abonnement bij ons hebt, je met de nodige vragen zit of wellicht onduidelijkheden. In dit overzicht vind je een aantal scenario’s terug die voor jou van toepassing kunnen zijn dus lees ze goed door.

Kom je er, na het doornemen van onderstaande FAQ, toch echt niet uit of twijfel je ergens over? Dan is het belangrijk dat je ons direct een mail stuurt voordat je zelf aan de slag gaat. We staan het gehele verjaarsdagsweekend voor jou paraat om al je vragen te beantwoorden en je zo ontspannen mogelijk onze app te laten ervaren.

Liefs,
Eliane, Lisette en Mark

Algemene
vragen

Nee, helaas kan dat niet omdat we geen kortingen of codes via de app aan kunnen bieden.

Je kunt alleen gebruikmaken van de actie via de Deeprelax Shop. We communiceren dit op zoveel mogelijk plekken (via e-mail, social en deze pagina) dus het is belangrijk dat je hier rekening mee houdt.

Omdat de app stores met gesloten systemen werken, kunnen we geen bedragen terugstorten indien je het alsnog via de Apple of Play store aanschaft. Hier worden geen uitzonderingen voor gemaakt.

Uiteraard kun je na het afsluiten van een abonnement via de verjaardagsshop, hiermee gebruik maken van onze app. 

 

 

Je kunt bij ons zowel via de website als de app een abonnement kopen en we begrijpen dat, indien je al even lid bent, je dit wellicht niet meer helder op het netvlies hebt staan.

De eenvoudigste manier om dit te controleren is om in de Deeprelax app bij instellingen op Beheer Lidmaatschap te klikken. Je wordt dan naar de juiste omgeving gebracht (naar je app-abonnementen óf naar de House of Deeprelax website).

Een andere manier is om bij ‘actieve app abonnementen’ te kijken bij je app instellingen (zie instructies voor Apple hier en voor Google Play hier).

Ahh dat is vervelend!

Dan hebben wij zelf ook vaak bij de H&M sale. Hangt net een paar dagen later dat fantastische bloesje in de sale. En denken dan; tja, dat kan gebeuren. Helaas kunnen we dit niet  met terugwerkende kracht veranderen. Maar wellicht kun je een kijkje nemen bij onze andere producten die nu ook tijdelijk goed afgeprijsd zijn. 

 

Voor actieve
website abonnees

Wanneer je een actief abonnement hebt (maand of jaar) dat via de website is afgesloten in het verleden, en je wilt deze omzetten naar een hoger abonnement, dan kun je via de actiepagina het nieuwe gewenste abonnement afsluiten. Het oude zal dan automatisch stopgezet worden. Stuur ons wel even een mailtje nadat je dit gedaan hebt, we controleren alles altijd graag nog een keer zodat je straks niet met 2 actieve abonnementen zit.

LET OP: Er is een verschil tussen een actief abonnement dat je via de website hebt gekocht en via de app. Lees verder in het FAQ overzicht hoe het werkt als je een actief abonnement hebt via de app.

Wanneer je een actief abonnement hebt (maand of jaar) dat via de website is afgesloten in het verleden, dan kun je gewoon een nieuw abonnement afsluiten. Belangrijk dat je ons daarna direct een bericht stuurt zodat wij het oude abonnement kunnen stopzetten en de looptijd van de nieuwe handmatig kunnen aanpassen.

LET OP: Er zit een verschil tussen een actief abonnement dat je via de website hebt gekocht en via de app. Lees verder in FAQ overzicht hoe het werkt als je een actief abonnement hebt via de app.

Dit gaat volledig automatisch.

Super dat je weer interesse hebt in deze Deeprelax actie. De prijs die je vorig jaar betaald hebt, is ook voor jouw verlenging weer van toepassing en omdat dit automatisch gaat hoef je helemaal niets te doen. Lekker makkelijk en ontspannen dus.

Voor actieve
app abonnees

Dat is uiteraard mogelijk maar hiervoor zul je wel een aantal belangrijke acties moeten uitvoeren. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede afwikkeling. Wij mogen namelijk geen kortingen verschaffen in de App of Play Store.

1.Allereerst moet het abonnement via de app stopgezet worden. Wij kunnen (en mogen) deze helaas niet voor je stopzetten.

De instructies hiervoor vind je hier terug voor Apple en hier voor Google Play. Het abonnement zal na de stopzetting uiteraard nog wel doorlopen tot het einde van de looptijd.

2. Je kunt daarna via de Deeprelax webshop gebruikmaken van de actie.

3. Heel belangrijk: stuur ons daarna een mail, zodat we de looptijd van het nieuwe abonnement kunnen compenseren. Dit doen we namelijk handmatig voor je.