Nieuw hier

Welkom thuis bij House of Deeprelax

Mentale
wellbeing
vanuit je
broekzak

Voor iedereen die diep wil ontspannen in een overspannen wereld. Als Mental Wellbeing App bieden wij voor iedereen tools en sessies aan om dagelijks een mentaal gezond en ontspannen leven te leiden.

Bij House of Deeprelax geloven we dat ontspannen en onze mentale gezondheid een prioriteit moeten zijn. Als je alarmbellen negeert, betaal je daar vroeg of laat de prijs voor en ben je verder van huis. Met onze unieke meditaties kom je thuis in een ontspannen oase.

Utopia_S10E06_Euforia

Jij verdient het om gezond en gelukkig te zijn

Wij geloven dat ieder mens hier is om een vervullend leven te leiden. Toch zorgen stress, angst en een veeleisende maatschappij ervoor dat je je regelmatig uit balans voelt. Deze manier van leven is van invloed op je gezondheid, zelfvertrouwen, energieniveau, vriendschappen en geluksgevoel.

Al meer dan 10 jaar begeleiden wij je met onze unieke meditaties en programma’s terug naar je natuurlijke, kalme en vrolijke staat van zijn. Want je bent geboren om je in de kern gezond en gelukkig te voelen. Bij House of Deeprelax kom je thuis.

THUISKOMEN IN EEN ONTSPANNEN OASE

Dagelijks druk, stress stapelt op

De Deeprelax Methode is zeker geen zweverige ver-van-je-bedshow of een levensstijl die alleen haalbaar is als je veel tijd hebt. Het is ook geen quick fix, maar juist een duurzame levensstijl waarmee je zelfstandig aan je mentale gezondheid en ontspanning kunt werken.

 • Gekke gezondheidskwaaltjes Met transformerende technieken activeer je je zelfhelend vermogen
 • Geen tijd voor ontspanning Sessies van 4 tot 40 minuten gewoon vanuit je broekzak
 • Online is ook maar alleen Samen met een community op reis voor verandering

Ontspannen in het ontspannen

Elke dag ontspannen was nog nooit zo makkelijk. Ervaar de kracht van meer dan 80 unieke sessies van House of Deeprelax gewoon vanuit je broekzak. Van ademsessies, wandelmeditaties en geleide slaapyoga tot aan meditaties voor tijdens het koken, douchen of je toiletbezoek: ultieme ontspanning is binnen handbereik.

Meer ontspanning door deze sessies:

 • Yoga Nidra
 • Mediteren
 • Wandelen
 • Boost Talk
 • Ademwerk

Mental Wellbeing op jouw manier

As seen in

"In praktijk helpt een lesje slaapyoga je om enorm te ontspannen. En – wat mij betreft – doordat Eliane je zo heerlijk begeleidt veel makkelijker in meditatie komt. Het is een sessie tussen je mat, je – zwevende - lichaam en de stem van Eliane. En verder zijn alle moetjes, lijstjes en gedachten ver weg. Heel ver weg. Het resultaat zal per deelnemer verschillend zijn. Maar ik vermoed liggen rondom je enorm ontspannen, gerevitaliseerd, bevrijd en zachter voelen."

"Yoga-wattes? Yoga Nidra is een vorm van yoga waarvoor je niet zoveel hoeft te doen. Geschikt voor de luierikken onder ons dus 😉"

"Niet alleen slechte slapers en onrustige zielen hebben baat bij yoga nidra. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je past echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk."

"Yoga Nidra is een yogavorm die geen fysieke inspanning vraagt. Je hoeft alleen maar lekker te gaan liggen. Het bestaat uit een serie meditatie oefeningen om stress te verminderen, je zenuwstelsel te kalmeren en een intense rust te ervaren."

" Voordelen van Yoga Nidra zijn er zat. Van regelmatig Yoga Nidra-en ga je beter slapen, ervaar je minder stress, kun je beter ontspannen, heb je meer energie, ontwikkel je een betere concentratie, word je minder angstig… Verder schijnt deze vorm van yoga PMS-, rugpijn- en zelfs reumaklachten aanzienlijk te verlichten."

"Dankzij haar ervaring weet Eliane als geen ander welke technieken aanslaan bij de moderne mens, met de stressgerelateerde klachten van deze tijd. En op welke manier deelnemers in een heel diepe staat van rust en connectie met zichzelf kunnen komen. Ze houdt zich dagelijks bezig met het onderzoeken en verdiepen van haar huidige techniek."

Ontdek al onze guides
en kom thuis bij jezelf

Maak ruimte voor dat wat je écht nodig hebt. Meld je aan voor een challenge en voel je binnen 5 dagen een ander mens.

 • Beter slapen
 • Je adem als medicijn
 • Mini-breaks
 • Welkom thuis

Een betere
nachtrust
begint hier

Onrustige nachten betekenen onrustige dagen. Soms lijkt het alsof je slaapproblemen langzaamaan je leven overnemen. Slaap je slecht? Tijd voor verandering.

Jouw adem
jouw medicijn

Bewuster ademen = beter leven. Wil jij beginnen met ademwerk? Download de gratis guide vol inspiratie & tips over de kracht van je adem.

Ontspannen mag
elke dag op
nummer 1 staan

Te druk om elke dag te ontspannen? Geen tijd is verleden tijd. Download de gratis gids vol tips voor dagelijks ontspannen zonder excuses.

Mentale
wellbeing
vanuit je
broekzak

Voor iedereen die diep wil ontspannen in een overspannen wereld. Als Mental Wellbeing App bieden wij voor iedereen tools en sessies aan om dagelijks een mentaal gezond en ontspannen leven te leiden.

Rust is niet iets dat je verdient na het werk; het is essentieel om beter te kunnen werken

Alan Cohen

Ontdek jouw favoriete sessies richting diepe ontspanning