Digital balance for
sleep masterclass.

Met special guest:
Norbert Kleijn.

Bereid je voor om je digitale balans terug te vinden.

Wist je dat maximaal 5% van alles wat we doen bewust is? Ruim 95% van onze handelingen zijn onbewust, en daar spelen technologiebedrijven maar al te graag op in. Eindeloos scrollen op je tijdlijn, de hele dag door een trillende telefoon in je broekzak en steeds weer afgeleid door de berichtjes die je krijgt.. komt dat je bekend voor?

Je bent niet de enige: uit Brits onderzoek blijkt dat we gemiddeld 86 keer per dag naar onze telefoon grijpen. Tot in de late avonduurtjes worden e-mails verstuurd en socials gecheckt. Jij weet natuurlijk wel dit niet helpt voor een fijne nachtrust, maar hoe zit dit nou precies? Wat doet al dat telefoongebruik met de kwaliteit van je slaap? En hoe pak je dit aan, zonder je telefoon meteen achter slot en grendel te verstoppen?

In deze masterclass krijg je antwoord op al je vragen. Meld je gratis aan om deze direct te ontvangen:

QUOTE

Op het moment dat je je bewustzijn vergroot en je vrijheid terugwint, zul je
ontdekken hoe digitale balans je helpt om beter te slapen en meer rust te ervaren.

Slaap expert Norbert Kleijn

Omdat wij onze House of Deeprelax community het allerbeste gunnen, schakelen we hiervoor maar al te graag ook andere experts in.

Norbert komt uit de wereld van startups en technologie. Hij werkte 5 jaar bij Google en weet als geen ander hoe verslavende algoritmes werken.

Tegenwoordig is hij slaapexpert. Hij heeft de afgelopen jaren honderden mensen geholpen om controle te krijgen over hun eigen nachtrust. Bij Culture of Sleep werkt hij samen met psychologen en andere experts aan slaapoplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Wat kun je verwachten?

Je gaat onder andere:

  • Leren hoe apps en websites zijn ontworpen om verslaving te creëren
  • Tools ontdekken om je bewustzijn te vergroten en je vrijheid terug te winnen
  • Concrete en praktische stappen uitwerken om je schermtijd te verminderen
  • Ontdekken hoe digitale balans je helpt om beter te slapen en meer rust te ervaren

Na deze masterclass heb je een persoonlijk actieplan en weet je precies welke stappen je moet zetten om je (nacht)rust te verbeteren. Alles wat tijdens de masterclass wordt behandeld is wetenschappelijk onderbouwd. Na het aanmelden ontvang je direct de

Voor wie is deze masterclass?

Bekijk de veelgestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Mail ons, zodat we je verder kunnen helpen (en deze kunnen toevoegen aan de lijst).

Het is geen live masterclass. Na aanmelden ontvang je van ons een email met daarin de link.

We delen deze Masterclass met jou als warming up voor onze offline/ digital detox weekend van 18-20 november, als afsluiting van onze Week tegen de Werkstress. Na 20 november zal de masterclass niet meer terug te kijken zijn.

Vervelend dat de techniek jouw even in de steek laat. Het kan zijn dat je je (ooit) hebt afgemeld voor ons mailbestand. Het kan ook zijn dat er bij ons even iets niet goed gaat. Stuur ons direct een mail op [email protected], dan zal het support team je zo snel als mogelijk helpen.