Gratis Deeprelax Yoga Nidra sessie

IK MAAK HET GEMAKKELIJK VOOR JOU!

Ontspanning gratis download

Slapend je leven veranderen

JE HOEFT MAAR TE LIGGEN EN LUISTEREN NAAR MIJN STEM

Er wordt mij vaak gevraagt wat het geheim van Yoga Nidra is. Deze ‘vorm van yoga’ vraagt weinig beweging, laat staan inspanning. Het is namelijk vooral liggen – lekker in je bed of op de bank – en luisteren naar mijn stem. Daarbij gebruik ik o.a. ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken en visualisaties. En dat voelt ontspannen en fijn. Heel fijn! Maar vooral: hiermee reset je volledig je gezondheid, mind en leven.

Wil jij dat ook ervaren? Maak dan snel gebruik van onze gratis downloadsessie.

Toen ik om half 1 ‘s nacht thuis was, volgde ik een heerlijk Deeprelax Nidra sessie. Wat een cadeautje! Ik kon eindelijk alle onrust even laten voor wat het was en focussen op mn lijf en uiteindelijk héérlijk kunnen slapen.

Deeprelax Yoga Nidra biedt je rust en ontspanning

IEDER MOMENT VAN DE DAG

We snappen het, wellicht klinkt dit te mooi om waar te zijn. Onze gebruikers mailen ons dagelijks over hun prachtige en transformerende ervaringen met Deeprelax Yoga Nidra.

Zo ervaren zij:

Vicieuze_Cirkel_Doorbreken

Meer ontspanning en creativiteit

Yoga Nidra verlichting van pijn

VERLICHTING VAN PIJN

Minder angst en depressie klachten

MINDER ANGT OF DEPRESSIEKLACHTEN

Alternatief slaap medicijn

VERLICHTING VAN PIJN

WELKE PROBLEMEN ONTSTAAN ER IN ONZE DRUKKE LEVENS?

Te weinig slaap is een wereldwijde epidemie

Miljoenen mensen met chronische pijn

Record aantal mensen met een burn-out

Het ontbreken van een concreet levensdoel

De stem en wijsheid van Eliane is wat House of Deeprelax een transformationele ervaring maakt, in tegenstelling tot alles wat ik tot nu toe heb gezien.

Willemien

Elke slaapyoga sessie is als een reis naar een prachtige bestemming

PURE ONTSPANNING MET DEEPRELAX YOGA NIDRA

Deeprelax Yoga Nidra is een vorm van yoga die weinig tot geen fysieke inspanning vraagt. Het bestaat oorspronkelijk uit een serie ademhalings-, hypnose- en meditatie-oefeningen die het hoofd op orde brengen, het zenuwstelsel kalmeren en daarmee garant staan voor een intense rust. Deze diepe staat van ontspanning activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij vinden dat iedereen, waar en wanneer dan ook, hier toegang tot moet hebben.

Rustig liggend luister je naar de kalme stem van Eliane die je meeneemt naar een plek van ultieme ontspanning. Keer op keer maak je een reis naar een prachtige bestemming. Je lichaam valt in slaap en je mind komt op de meest bijzondere plekken. Het resultaat: je lichaam en je mind worden daarbij volledig gereset. Het is de diepste vorm van geleide meditatie die er is en het mooie is dat iedereen eraan kan deelnemen, jong of oud, ziek of gezond.

What if the greatest adventure was rest?

 

JANINE ROBINSON