House of Deeprelax Giftcards

Diepe ontspanning cadeau doen

Voor iemand die wel een rustmoment verdient

Iedereen verdient het om te relaxen. Als Deeprelax Yoga Nidra jouw dagen meer ontspannen maakt, is de kans groot dat de mensen waar je om geeft hier ook van zullen genieten. Geef ze daarom een uniek Deeprelax abonnement cadeau.

Selecteer hieronder welk abonnement jij als giftcard cadeau wilt doen:

GIFTCARD MAAND
GIFTCARD JAAR

DEEL DE VOORDELEN VAN MEER RUST & ONTSPANNING IN JE LEVEN MET HET GIFTCARD PAKKET VAN HOUSE OF DEEPRELAX

Met de cadeaubon geef je iemand een uniek cadeau in de vorm van een Jaar- of Maandabonnement met onbeperkte toegang tot eindeloos veel ontspanning. Namelijk al onze Deeprelax Yoga Nidra sessies en kortingen op diverse events en trainingen.

Ben je nieuw en weet je nog niet zo goed wat Yoga Nidra is en voor je kan doen? Lees dan hier alles over de Deeprelax methode, de voordelen van Yoga Nidra en hoe de wetenschap deze techniek ook inmiddels heeft omarmd.

Slaapgeleide meditatie
WAT IS HET GEHEIM VAN DEEPRELAX YOGA NIDRA?

Deze vorm van ‘yoga’ vraagt weinig beweging laat staan inspanning.. Het is namelijk vooral liggen (lekker in je bed of op de bank) en luisteren naar mijn stem. Daarbij gebruik ik de volgende ingrediënten:

⋒ Ademhalingsoefeningen
⋒ Ontspannings- en bewustzijnstechnieken
⋒ Gecombineerd met hypnose en visualisaties.

En dat voelt ontspannen en fijn. Heel fijn! Maar vooral: hiermee reset je volledig je gezondheid, mind en leven.

LEES HIER HOE

IEDEREEN VERDIENT ONTSPANNING

Gun jij iemand dit meest waardevolle kado? Dan is de giftcard van House of Deeprelax het perfecte geschenk voor deze feestdagen.

ONGESTOORD KUNNEN RELAXEN

Ontvang bij jouw bestelling nu de Deeprelax ‘Do Not Disturb’ Deurhanger. Deze krijg je van ons kado in jouw mooie giftcard pakketje.

BEZORGING BINNEN 3 WERKDAGEN

Zodra jouw bestelling binnen is, gaat het giftcard pakketje gelijk op de bus. Wij kunnen deze ook op een ander adres bezorgen.

Heb je een speciaal verzoek?

WIJ HELPEN JE GRAAG

Woon je in het buitenland, wil je iemand direct in het zonnetje zetten of ken je iemand die nu wel een rustmoment kan gebruiken? Gebruik dan dit contactformulier om jouw bijzondere (bezorg)verzoek door te geven en wij maken het direct in orde voor je. Je kunt ons ook direct mailen:

E-mail: info@houseofdeeprelax.com