Let’s fix it with Yoga Nidra
JOUW UITWEG VANAF € 5.99

Of je nu beginner of gevorderde bent … met House of Deeprelax is het nu mogelijk om elke vorm van Yoga Nidra te doen, waar en wanneer je maar wilt.

In de vorm van een powernap of juist een heerlijke, extra lange avondsessie.

Omdat het misschien voor jou een compleet nieuwe ervaring is, kun je dit avontuur nu heel voordelig uitproberen: vanaf € 5,99 voor elke maand onbeperkt toegang!

Welkom thuis.

Meld je aan

Door verder te gaan, ga je akkoord met onze Terms & Conditions en Privacy policy.

LOGIN | LOST PASSWORD

WELKOM IN JE NIEUWE HUIS

NAAST DIRECT EFFECT GEEFT SLAAP YOGA EEN FANTASTISCH EN ONBESCHRIJFELIJK GOED GEVOEL!

Dat gevoel wanneer je van een fantastische piste af skiet en je alles om je heen vergeet; of dat gevoel wanneer tijdens een romantische avond met een geliefde alles in het universum overeenstemt; dat gevoel wanneer je tijdens een vakantie een moment van puur geluk ervaart of dat zeldzame gevoel dat je na een nacht heerlijk slapen de hele wereld aan kunt? Dat omschrijft ongeveer het gevoel dat je kunt hebben wanneer je ontwaakt na een goede Deeprelax Yoga Nidra Sessie.
Een onbeschrijfelijk goed gevoel dus.

DE WETENSCHAP IS OOK IN DE BAN VAN YOGA NIDRA. INDIEN JE REGELMATIG EEN NIDRA POWERNAP NEEMT:

Ben je ontspannen en creatief op het werk

Bye bye
slapeloosheid

Verlicht het PMS-klachten

Krijg je een dopamineboost van 65%

Heb je geen rugpijn meer

Ervaar je veel verlichting bij reumaklachten en pijn

Beschik je over natuurlijk angst- en depressiemedicijn

Heb je veel meer contact met je intuïtie

FLEXIBEL

€7,99 € 5,99
PER MAAND

Terugkerende jaarlijkse betaling.

Onbeperkte online sessies

10% korting op evenementen

Nu blijvend 25% in prijs verlaagd.

Flexibel, dus maandelijks opzegbaar

JA DIT WIL IK

MEEST GEKOZEN

JAARLIJKS

€71,88 € 33,99
PER JAAR

Terugkerende jaarlijkse betaling.

Onbeperkte online sessies

15% korting op evenementen

+50% korting op je abonnement

5% korting op online trainingen

JA DIT WIL IK

LIFETIME

€ 129,99
ÉÉNMALIG

Eenmalige betaling.

Onbeperkte online sessies

20% korting op evenementen

Geen terugkerende betalingen

10% korting op online trainingen

JA DIT WIL IK

Hoe werkt het?

Jouw lidmaatschap bestaat o.a. uit onbeperkte toegang tot alle Deeprelax Slaap Meditatie Sessies. Regelmatig komt er een gloednieuwe Deeprelax Yoga Nidra Serie online. Deze afleveringen zijn exclusief ontworpen en voorzien van speciaal gecomponeerde muziek met binaural beats. Gedurende je lidmaatschap, kun je deze series onbeperkt blijven luisteren. De series bestaan uit Ochtend, Relax, First Aid en Avond Nidra sessies.

Het proces is eenvoudig. Je kiest voor een flexibel lidmaatschap dat maandelijks opzegbaar is en elke maand automatisch wordt geïncasseerd of je kiest, met korting, voor een volledig jaar directe toegang tot het platform. Je betaalt dan in 1 keer voor het hele jaar. Na het jaar kun je weer per maand opzeggen.

Nieuw bjj House of Deeprelax: Het Lifetime abonnement. De naam zegt het al: je betaald één keer een bedrag en hiermee heb je voor altijd toegang tot het platform, dus geen terugkerende betalingen. Heb je een voucher ontvangen, check hier het volledige proces. Bekijk hier de FAQ indien je meer informatie over onze abonnementen wilt.

Waarom House of Deeprelax?

ONTSPAN DIEP EN RESET JE LEVEN LIGGEND OF SLAPEND MET YOGA NIDRA

ONBEPERKT TOEGANG

Luister op elk gewenst moment naar jouw favoriete Deeprelax Sessie. Alle afleveringen zijn beschikbaar voor één prijs, geen verrassingen.

EXCLUSIEVE INHOUD

Elk kwartaal komt er een gloednieuwe Deeprelax Yoga Nidra Serie online. Deze afleveringen zijn exclusief ontworpen en te beluisteren voor de leden van onze community.

VOOR ELK MOMENT

Of het nu is om een heerlijk ochtendritueel uit te voeren met een sessie of omdat je problemen hebt met in slaap vallen; voor elk moment van de dag heb ik een prachtige meditatie-aflevering voor je.

Dus waar wacht je nog op?
PAK JE KANS EN SPRING HEEL ONTSPANNEN IN HET DIEPE

Herinner je je die laatste keer nog dat je een sprong in het diepe nam? Ben je ooit teleurgesteld geweest door iets nieuws te proberen? Oké, behalve die gênante blind dates en die iets te enthousiaste kapper, heb je het overleefd toch? Ik zou je deze gelegenheid graag willen geven om je leven tijdens het slapen te transformeren dankzij de geleide meditaties van Yoga Nidra. Ga je mee op mijn ontspannen avontuur?

GA MEE OP REIS
Loading...

FEATURED IN