HET KINDJE VAN DRIE ENTHOUSIASTE FOUNDERS

De wereld van

House of Deeprelax: een visualisatie die werkelijkheid werd

Ik overdrijf niet als ik je vertel dat ik mijzelf nog dagelijks in de arm moet knijpen om te checken of ik niet droom. Want ondanks dat ik er al 10 jaar druk op los visualiseer en droom, is het nog steeds zo onwerkelijk waar House of Deeprelax en ik vandaag de dag staan en deze visualisatie werkelijkheid is. En jij speelt daar een grote rol in!

Een visualisatie die werkelijkheid werd

Het is letterlijk als een droom die werkelijkheid is geworden. We hebben sinds dit weekend 10.000 volgers op Instagram, wat al een hele mijlpaal op zich is, maar ook buiten Instagram om groeien we elke dag hard. We krijgen elke dag berichten van blije mensen die hun leven met behulp van Deeprelax Yoga Nidra gereset hebben. 

Wanneer ik terugkijk kan ik met zekerheid zeggen dat ik dit 10 jaar geleden nooit had verwacht. Vanaf mijn 16e zat ik zowel fysiek als mentaal behoorlijk met mezelf in de knoop. Er waren dagen dat ik in bed lag te huilen van de pijn. Op die momenten dacht ik dat iedereen fluitend door het leven ging behalve ik. Sterker nog, toen dacht ik letterlijk dat ík gek was en de rest van wereld normaal. 

Gelukkig kwam tijdens mijn laatste burn-out Yoga Nidra op mijn pad en sindsdien heb ik geleerd om mezelf te genezen en ben ik erachter gekomen dat het mijn doel is om dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Te delen dat het mogelijk is om jezelf in je kracht te zetten en dat we alles wat we nodig hebben al in onszelf kunnen vinden.

Het kindje van drie enthousiaste founders

Vervolgens ontmoette ik Lisette Wiebes, die later The Wiebes Agency zou oprichten, en de rest is geschiedenis. Yoga Nidra verloste mij van mijn chronische aandoening en veranderde daarmee compleet mijn leven. En Lisette bleek vanaf dag 1 mijn partner in crime, zowel zakelijk als privé. Zonder haar had ik het niet gered. Zij is strategisch en visueel enorm talentvol en krachtig.  

Vanaf het eerste moment hebben Lisette en ik ons verdiept in het concept van een online huis waar iedereen zich thuis zou kunnen voelen. Een manier om de immens krachtige methode Yoga Nidra groot op de kaart te zetten in Nederland. En dat is gelukt! En toen kwam twee jaar geleden Mark als grote liefde in mijn leven die ook nog eens de missende link in ons kleine creatieve team opvulde. In no time was House of Deeprelax geboren als het kindje van drie enthousiaste founders.

Ik ben erachter gekomen dat het mijn doel is om Yoga Nidra met zoveel mogelijk mensen te delen. Te delen dat het mogelijk is om jezelf in je kracht te zetten en dat we alles wat we nodig hebben al in onszelf kunnen vinden.

Jullie zijn voorlopig nog niet van ons af

Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen op mijn pad is gekomen doordat ik al 10 jaar lang een ijzersterke visie voor ogen had, zowel overdag als in mijn visualisaties. Vanaf het eerste moment dat ik op een meditatiekussentje zat wist ik wat mijn levensdoel hier zou worden: een vorm van meditatie groot op de kaart zetten en zoveel mogelijk mensen laten inzien dat we bijna alles zelf kunnen beïnvloeden. In onszelf en overal om ons heen.

Gaat dan alles vanzelf? Natuurlijk niet! Het is elke dag werken, bijsturen, loslaten, vertrouwen, opofferen, onderuit gaan, teleurstellen, investeren, bang zijn, balans zoeken, terugblikken en weer doorgaan. Maar ik zou nooit meer iets anders willen. Ondertussen hebben zich ook super fijne freelancers bij ons aangesloten en hebben we een dus een ‘echt’ bedrijf. Werken met een dreamteam dat voelt als mijn familie, elke dag de mooiste ervaringen van jullie ontvangen, volledig succesvol mijn missie mogen leven en de wereld weer ietsje mooier maken: Dit is leven zoals het bedoeld is.

En dit gekke leven van ons maakt zeker in deze tijd elke dag weer duidelijk hoe hard we we Yoga Nidra nodig hebben, dus jullie zijn voorlopig nog niet van ons af ;-). 

Dank je wel dat jij er bent! Wil je nu ook jouw droomleven werkelijkheid laten worden? Dan kunnen we je sowieso een stapje op weg helpen met onze Droomleven Lifestyle Training. Ontspannen, loslaten en creëren in 21 tropische stappen. Klinkt heerlijk toch? Klik hier voor meer informatie.

Tags
  • House of Deeprelax
  • ontspannen
  • Team
  • training

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.