Welkom bij de start van jouw eigen droomleven

voucher inwisselen

GA JE MEE? DAN GAAN WE SAMEN

Jij bepaalt wanneer je start

WANT HET IS JOUW LEVEN

2020 is een intens jaar geweest waarin veel veranderd is in het leven dat we zo lang voor normaal hebben aangezien. Des te belangrijker om 2021 in te gaan met een frisse blik, een nieuwe start waarbij het nu echt even over JOU mag gaan.  Je hebt inmiddels de box ontvangen en kunt dus direct aan deze hele bijzondere reis beginnen. En die reis willen we zo ontspannen mogelijk houden voor je.

Als je jouw voucher in hebt gewisseld, ontvang je direct een mail met daarin een aantal punten om je reis zo goed mogelijk voor te bereiden. Daarna ben je er echt helemaal klaar voor.

Namens het hele Deeprelax team wensen we jouw een hele mooie reis en droomleven!

Liefs,

‘De Droomleven Reis was een onwijs prachtig cadeautje aan mezelf! Mijn momenten voor groei, heling, ontspanning, bewustwording en implementatie van een nieuwe gewenste routine. Ik gun iedereen deze reis!’

Ginger de Weert

DROOMLEVEN CURSUS

Creëeren vanuit rust en energie

Alles wat kun je tijdens de cursus verwachten samengevat. MEER…

Droomleven Cursus

Alles wat je moet weten over de cursus

De belangrijkste vragen en antwoorden over de cursus. MEER…

Droomleven cursus

Routines en rituelen die voor joú werken

Bewaak jouw energiebalans door het ritme te vinden dat bij je past. MEER…

Wissel hier je voucher in

BOARDING TIME IS ABOUT TO START

Vandaag gaat jouw eigen persoonlijke reis beginnen. Tijd dus om je plekje in te gaan nemen. Je hebt in de opties hieronder twee mogelijkheden, afhankelijk van het pakket dat je hebt gekregen. Check de code die op je giftcard en/of voucher staat en kies hieronder de juiste optie.

Kom je ergens niet uit of zit je met een vraag? Stuur ons dan een mailtje naar  [email protected] zodat we je zo snel mogelijk op weg kunnen helpen.

DEEPRELAX AIRLINES

Droomjaar
Training + Jaarabonnement

INWISSELEN

DEEPRELAX AIRLINES

Dromen
Training (excl. abonnement)

INWISSELEN
DroomlevenTraining

Je hoeft niet ver weg te gaan om dicht bij jezelf te komen

Lees de ervaring van Julia

Wat heb ik een prachtige reis ervaren.

Het heeft me nieuwe tools aangereikt waar ik nog altijd op terug kan grijpen: shaken, ademen, ontspannen, visualiseren en vooral: lummelen! Ruimte maken betekent niet dat het bij niks doen blijft, het betekent voor mij juist dat er vanuit rust en ruimte de meest bijzondere ideeën kunnen ontstaan!

Ik voel nu aan wanneer ik de behoefte heb om meer, meer, meer te doen of door te blijven gaan, dat het juist iets anders is wat ik nodig heb. Daar hoef ik helemaal niet ver weg voor te gaan, maar juist even héél dicht naar mezelf toe.

Dank jullie wel!

‘Tijdens de Droomleven Training heb ik pas écht kennis gemaakt met yoga nidra en geleerd hoe ik deze deeprelax yoga in kan zetten. Ik leerde door het zetten van krachtige intenties mijn energie te sturen op wat ik wél wil. De opdrachten waren laagdrempelig en tegelijkertijd effectief. Grote kans dat ik de training nog eens opnieuw doorloop, vanuit nieuwe intenties!’

LIEKE

Eigen droomleven? Dat klinkt erg moeilijk en zwaar..

WAAROM HET ECHT WERKT

Wellicht dat je het filmpje al gezien hebt en daar heel erg om hebt moeten lachen. Het was ook grappig bedoelt maar er zit een hele grote kern van waarheid in. En dat is mijn leven. Hoe het was, een paar jaar geleden. Moeilijk, zwaar, alleen. Maar dankzij het aanbrengen van bepaalde routines, in combinatie met yoga (nidra), mediteren en andere technieken ben ik aan de slag gegaan met mijn eigen manifestaties en dus droomleven.

En verwacht nou niet dat ik in 1 jaar alles wat mijn hartje begeerde al had. Nee, ik ben klein begonnen. Van somber naar een glimlach, van altijd pijn naar pijnvrij, vastgeroest in werk naar vrijheid, van alleen naar een klein gezinnetje. Stap voor stap dus maar wel met de volle overtuiging dat dit mijn droomleven is. Vanaf het begin. En altijd denken dat het er al is.

Nu is het weer tijd voor nieuwe dromen. En die maken we samen, tijdens deze heerlijke tropische reis langs jezelf.