Digital Balance for Sleep Masterclass

Met special guest: Norbert Kleijn

Yes, ik doe mee

Zondag 15 mei 2022 om 09.00
(Gratis voor premium Deeprelax leden*)

Strategieën om je vrijheid (en nachtrust!) terug te winnen

BEREID JE VOOR OM JE DIGITALE BALANS TERUG TE VINDEN.

Wist je dat maximaal 5% van alles wat we doen bewust is? Ruim 95% van onze handelingen zijn onbewust, en daar spelen technologiebedrijven maar al te graag op in. Eindeloos scrollen op je tijdlijn, de hele dag door een trillende telefoon in je broekzak en steeds weer afgeleid door de berichtjes die je krijgt.. komt dat je bekend voor?

Je bent niet de enige: uit Brits onderzoek blijkt dat we gemiddeld 86 keer per dag naar onze telefoon grijpen. Tot in de late avonduurtjes worden e-mails verstuurd en socials gecheckt. Jij weet natuurlijk wel dit niet helpt voor een fijne nachtrust, maar hoe zit dit nou precies? Wat doet al dat telefoongebruik met de kwaliteit van je slaap? En hoe pak je dit aan, zonder je telefoon meteen achter slot en grendel te verstoppen? In deze masterclass krijg je antwoord op al je vragen.

Op het moment dat je je bewustzijn vergroot en je vrijheid terugwint, zul je ontdekken hoe digitale balans je helpt om beter te slapen en meer rust te ervaren.

Slaap expert
Norbert Kleijn

Introductie van onze special guest

Omdat wij onze House of Deeprelax community het allerbeste gunnen, schakelen we hiervoor maar al te graag ook andere experts in.

Norbert komt uit de wereld van startups en technologie. Hij werkte 5 jaar bij Google en weet als geen ander hoe verslavende algoritmes werken. Tegenwoordig is hij slaapexpert. Hij heeft de afgelopen jaren honderden mensen geholpen om controle te krijgen over hun eigen nachtrust. Bij Culture of Sleep werkt hij samen met psychologen en andere experts aan slaapoplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Yes, ik doe mee

Wat kun je verwachten?

Je gaat onder andere:

  • Leren hoe apps en websites zijn ontworpen om verslaving te creëren

  • Tools ontdekken om je bewustzijn te vergroten en je vrijheid terug te winnen

  • Concrete en praktische stappen uitwerken om je schermtijd te verminderen

  • Ontdekken hoe digitale balans je helpt om beter te slapen en meer rust te ervaren

Na deze masterclass heb je een persoonlijk actieplan en weet je precies welke stappen je moet zetten om je (nacht)rust te verbeteren. De masterclass is lekker interactief en alles wat we behandelen is wetenschappelijk onderbouwd. Binnen een paar dagen na de Masterclass krijg je de replay opgestuurd. Deze is dan 2 weken geldig.

Ik wil mee doen

Kosten Masterclass

Zondag 15 mei 2022 om 09.00

We geven onze leden regelmatig een unieke, verdiepende masterclass. De masterclasses zijn gratis voor House of Deeprelax leden (indien je een actief jaarabonnement of lifetime abonnement hebt). Om deel te nemen aan de masterclass dien je gebruik te maken van de speciale code die je via de e-mail hebt ontvangen. Deze code voer je in het winkelmandje zelf in, waardoor de prijs op €0,- uitkomt. Wel een premium member, maar heb je geen mail ontvangen, stuur dan even een mailtje naar [email protected]

Voor niet-leden, gratis en maandabonnement houders bedraagt de training €17,-. Indien je nu besluit om een jaar- of lifetime abonnement af te sluiten, krijg je uiteraard de mogelijkheid om deze masterclass gratis bij te wonen. Je ontvangt de instructies dan per email. 

Je hebt al een jaarabonnement bij ons voor €2,83 per maand. Bekijk de prijzen hier

Digital Balance for Sleep Masterclass

€ 17,-

*De link naar de Masterclass ontvang je binnen enkele dagen. Kun je er toch niet live bij zijn? Binnen een paar dagen na de Masterclass krijg je de replay opgestuurd. Deze is dan 2 weken geldig.

Afsluiten

Prijs incl. 21% btw. Je kunt na afronding van de bestelling je factuur hier downloaden.