Super dat je hebt besloten mee te doen met de Deeprelax Week tegen Werkstress

MELD JE HIER GRATIS AAN

Te gek dat je deze waardevolle tijdsinvestering in jezelf wil maken! Samen gaan we 5 dagen lang genieten van heerlijke sessies, mini masterclasses en nog veel meer. Alles om nog voor het einde van het jaar de balans terug te vinden en lekker in je vel te zitten.

Meld je hier gratis tot 21 november 2021 aan, dan ontvang je in jouw mail direct alle informatie!

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring

Geen mail ontvangen? Wellicht heb je je ooit uitgeschreven voor onze mails. Meld je hier (opnieuw) aan.

‘Middenin mijn burn-out helpt de app van House of Deeprelax me elke dag om bij mezelf te komen en te ontspannen.’

Wyona

Wat kun je verwachten?

En hoe kun jij je voorbereiden

5 dagen lang ontvang je elke ochtend om 06.00 uur een mail met opdrachten, sessies en inspiratie voor die dag. Geen mail ontvangen? Check dan altijd vóór je ons mailt even je reclame of spam inbox. Plan alvast elke dag een momentje tussen de 5-30 minuten. Je verdient dit! Meld je hier gratis tot 21 november 2021 aan. 

Volg ons ook, indien gewenst, op Instagram, want daar zullen wij extra tips, tricks, ervaringen en andere inhoudelijke content delen. Dit is niet verplicht uiteraard. 

We snappen dat je niet kunt wachten om meer informatie te ontvangen, daarom ontvang je zo meteen direct een bevestigingsmail. Lees deze goed door.  

Nodig je vrienden, collega’s of familieleden ook uit:

Nog geen abonnement bij House of Deeprelax?

NO WORRIES, WE GOT YOU COVERED

Gedurende deze 5 dagen worden de sessies die bij dit programma horen, beschikbaar gemaakt voor iedereen die een gratis account bij ons heeft. Een abonnement is dus absoluut niet verplicht, maar mocht je nog niet eerder gebruik gemaakt hebben van onze gratis maand, dan kun je uiteraard ook voor die optie kiezen. Gedurende 1 maand mag je dan onbeperkt al onze sessies uitproberen.

Zodra jouw aanmelding binnen is, gaan we je daar een ontspannen mail over sturen. Daar hoef je je nu geen zorgen om te maken!

‘Wanneer mensen vroegen hoe het met me ging, was “druk, druk!” dan ook het standaard antwoord. Ik dacht dat er maar één vorm van ontspanning was, en dat was een halve dag op de bank hangen en Netflixen. Ontspannen, ik wist écht niet hoe ik dat moest doen. Totdat House of Deeprelax op mijn pad kwam.’

Kilien