De Deeprelax ‘Week tegen Werkstress’

IN 5 DAGEN TERUG NAAR EEN ONTSPANNEN WERKLEVEN

Volgens een recentelijk onderzoek van het NCPBS in 2020 zijn er in Nederland vier miljoen ‘verborgen burn-outs’, vooral onder de groep werkende mensen. Tijd dus voor preventie!

Daarom besteden wij 15 t/m 19 november aandacht aan de ‘Week van de Werkstress”. Waarbij de nadruk ligt op de Mentale Gezondheid van de werkende, maar ook niet werkende mens.

Want werk is meer dan het hebben van een baan en elke maand een salaris krijgen. Wij zijn er voor iedereen.

In de Deeprelax Week tegen Werkstress ga je 5 dagen lang genieten van heerlijke, wetenschappelijk bewezen sessies, mini masterclasses en nog veel meer. Alles om nog voor het einde van het jaar de balans terug te vinden en lekker in je vel te zitten.

LET OP: Aanmelding kan tot 21 nov

WERK VANDAAG AAN JE PLEZIER

Vind de balans tussen werk en privé terug.

DE DEEPRELAX WEEK TEGEN WERKSTRESS

In ons eigen Deeprelax onderzoek reageerde 91% van de mensen op onze vraag of ze werkstress ervaren met ja. Bijna de helft zelfs dagelijks! Hoe zit dat met jou? 

Onderzoeken geven aan dat lang niet iedereen zich realiseert in de risicogroep voor een burn-out te vallen, wat heel herkenbaar is. Beetje de aard van ons beestje. Net zo lang doorgaan tot we er letterlijk bij neervallen. 

De vraag is… Hoe ga jij hiermee om? Levert jouw werk, werkloosheid of je levensomstandigheden je stress op of kun je het voldoende in evenwicht brengen? Want uiteindelijk draait alles om het vinden van de juiste balans. Mentale en fysieke balans. Dan zijn wij op ons gelukkigst. 

Wat kun je verwachten?

DE DEEPRELAX WEEK TEGEN WERKSTRESS

  • ⋒ Veel aandacht voor gezonde ‘Mental Health’
  • ⋒ Welke (vermoeiende) overtuigingen neem jij mee naar het werk
  • Veel originele tips om tussendoor meer rust te ervaren
  • ⋒ Wat er gebeurd als je bepaalde angsten los durft te laten
  • ⋒ Hoe maak je van elke werkdag een feestje
  • ⋒ Gratis toegang tot de Deeprelax sessies die we die week gebruiken
  • ⋒ Presteren vanuit rust en de juiste motivatie
  • ⋒ Wat zijn jouw basisbehoeften in het leven en voldoet het daaraan?
  • ⋒ Houd je brein fit

‘Ik raakte bijna overspannen van alle stress op mijn werk. Een gratis Deeprelax Yoga Nidra meditatie was een eyeopener: een heerlijk rustgevende stem en op den duur betere slaap. Ik liet mijn bezoeken aan de huisarts voor wat ze waren.’

Paul

Hoe doe je mee?

OP 15 NOVEMBER TRAPPEN WE AF!

Speciaal voor deze week hebben we een optie gecreëerd waarbij je ons programma samen met (al) jouw collega’s kunt gaan doen. Om elkaar te stimuleren, helpen en motiveren.

Je bent uiteraard ook compleet vrij om de keuze te maken om deze week lekker in je eentje te doen. Waar jij je het prettigst bij voelt én uiteraard ook wat het beste past in jouw huidige situatie. Klik op een van onderstaande opties om jouw aanmelding definitief te maken.

Belangrijk: Aanmelden kan nog tot 21 november 2021

VOOR
MIJZELF

MET MIJN
COLLEGA’S

‘Wanneer ik een drukke werkdag heb gehad zet ik soms even een Deeprelax First Aid sessie aan, als een soort reset knop in mijn brein. Zo kan ik de rest van de dag weer door met nieuwe energie.

Mady

Twijfel je nog?

VOEL JE ELKE DAG GEMOTIVEERD EN ONTSPANNEN

Het begint bij jou en mij. De eisen die we als mensen tegenwoordig aan onszelf stellen zijn onmenselijk geworden. En dat vindt ons lichaam ook. Vooral onze hersenen hebben het zwaar te verduren.

Tijd dus voor nieuwe en helpende overtuigingen, makkelijke methoden om diep te kunnen ontspannen, andere manieren om te kunnen creëren en op een gezonde manier toch te kunnen presteren.

Dit pakken we allemaal aan tijdens de Deeprelax Week tegen de Werkstress. 5 dagen lang heerlijke sessies, mini masterclasses en nog veel meer. Meld je aan en doe mee! Dan ontvang jij 5 dagen lang elke dag een mail vol met informatie, tips, oefeningen, opdrachten en nog veel meer. 

Wat gaan we doen tijdens deze 5 dagen?

ERVAAR NU AL ONTSPANNING EN MOTIVATIE IN JE WERKLEVEN

IEDERE OCHTEND EEN NIEUWE
MAIL IN JE INBOX

Elke dag ontvang je een mail met een korte video, informatie, sessie of opdracht.

LUISTER VIA DE APP NAAR
DE SESSIE VAN DE DAG

Geniet en ervaar een echt ontspannen en gemotiveerde (werk)dag.

AAN DE SLAG MET
DAGELIJKSE OPDRACHTEN

Opdrachten die je gaan helpen om alles wat je voelt ook direct te kunnen integreren.

‘Sinds ik Yoga Nidra meditaties beoefen bij House of Deeprelax heb ik grote stappen gezet in het herstel van mijn burn-out. Elke dag opnieuw zijn de sessies een cadeautje en voel ik mij erna krachtiger en energieker!’

Julia