De magische krachten van het oude Egypte, waar en wanneer jij dat wilt

Exclusief

Alles over de nieuwe serie Ka, Egyptische wijsheden in een Deeprelax jasje.

Wij zijn ontzettend trots dat we deze bijzondere nieuwe serie Ka, in samenwerking met Holistik, nu met jou kunnen delen.

Vorig jaar besloten we in samenwerking met het holistische platform ‘Holistik’ een bijzondere Deeprelax Serie te gaan ontwerpen. Aan mede-oprichter Karlijn Visser, die zelf ook wekelijks ontspant met een Deeprelax sessie, destijds de vraag wat zij graag in deze serie zou willen terugzien (horen). Karlijn vertelde over haar fascinatie voor het oude Egypte. En die dag is het idee geboren om een serie te maken gebaseerd op de levenswijze van de oude en wijze Egyptenaren. Onze Art Director Lisette Wiebes bleek al een enorme Egypte fan, dus alles viel meteen op zijn plek. Zij heeft dan ook weer gezorgd voor uniek,prachtig en handgeschilderd artwork bij elke sessie. Wij zijn verliefd. 

En na veel research, onderzoeken, uitproberen, editten, designen, opnemen en nog veel meer is het nu eindelijk zo ver. We lanceren de nieuwe serie; Ka, dat in het oude Egypte stond voor de ziel. Wij zullen dit doen in een periode van 3 weken, zodat je voor elk onderdeel de tijd krijgt om het te ervaren en in je dagelijkse leven te integreren. Deze week tijd voor een uitgebreide uitleg van de 3 eerste sessies! 

Een serie met zoveel verschillende sessies dat ik oprecht denk dat het de beste serie tot nu toe gaat worden. De eerste drie sessies zijn een prachtige Yoga Nidra Morning Ritual, een, lange spacende, Deeprelax Yoga Nidra Goodnight sessie en een First aid Yoga Nidra sessie die je terugbrengt naar jouw krachtige kern.

In dit filmpje op instagram leg uit wat elke sessie precies inhoudt.

First Aid Yoga Nidra: Ra

“ongekend diepe ontspanning in minder dan 15 minuten”

Ontspan gemakkelijk, op een ongekend diep niveau, altijd en overal in minder dan 15 minuten, met deze korte en helende First Aid Yoga Nidra sessie. In 15 minuten reis je van de Beta- hersenstaat naar de diepe dromen-Theta-hersenstaat. 

Vanuit een heerlijke en rustgevende reis door je lichaam ervaar je dat alles om je heen wegvalt. Wat overblijft is een verbinding met je eigen krachtige kern zonder ruis op de lijn. Heelheid. Waardoor je iedere keer na deze sessie met focus verder met je dag kunt gaan. 

De sessies is gebaseerd om elementen van de Egyptische god Ra. Ra is het meest bekend in zijn rol als zonnegod. Zijn naam is het Egyptische woord voor zowel ‘zon’ als ‘dag’. Volgens de scheppingsmythe van Heliopolis, is Atoem-Ra de god die ontstaat uit het oerwater Noen. Hij schept vervolgens alle aspecten van de kosmos. Niet alleen de andere Egyptische goden en godinnen, maar ook de mensheid wordt door hem geschapen

Deeprelax Goodnight Sessie: Horus 

een lange spacende Deeprelax Yoga Nidra Goodnight sessie”

Het doel van de Egyptische mysteriën is de mens te laten terugkeren tot zijn oorspronkelijke eenheid. Het gaat om herinneren, herenigen, herontdekken van de zielskwaliteiten. Met deze heerlijke Deeprelax Goodnight sessie wil ik jou daarom graag weer herinneren aan je heelheid. Dat je alles al in je hebt. Dat licht en donker, samen JOU vormen.

Deze bijzondere Goodnight sessie is een prachtige en ontspannen reis door je lichaam; in het begin letterlijk want we beginnen met een gezichtsmassage, waarbij je elk plekje vol liefde en acceptatie benadert. Gebruik een heerlijke warme olie en maak er een rustig avondritueel van. En de intentie van de sessie is: Ik accepteer mijzelf volledig……ik ben al helemaal perfect.

Uiteindelijk maak je een reis richting de oneindige ruimte om onze aarde heen. Zo ver als je bewustzijn maar kan reiken. Ontwaak vervolgens na 35 minuten compleet opgeladen en hersteld uit deze diepe sessie.

Morning Ritual sessie: Nubia

“gun jezelf elke dag een compleet ochtendritueel in slechts 16 min”

Deze prachtige sessie om elke ochtend weer de nieuwe dag mee te begroeten is gebaseerd op de god Het-Heru. Zij is een soort goddelijke oermoeder. En als moeder van de wereld staat zij voor schoonheid, liefde, spiritualiteit en moederschap. Het-Heru is betrokken bij elke vorm van zegeningen die Moeder Natuur ons kan schenken: gezondheidheid, liefde, kracht, leven, vruchtbaarheid, geluk, welvaart en plezier in het leven.

En dit kun jij jezelf elke dag schenken met dit complete ochtendritueel van slechts 16 min. Het is een liefdevol en krachtig begin van een nieuwe dag vol mogelijkheden. Met een warm ochtendzonnetje op je gezicht stap je even in de meest ontspannen en krachtigste versie van jezelf. Hierdoor ervaar je minder stress en meer focus gedurende de rest van jouw dag. 

Ik hoop dat je de liefde, energie, kracht en toewijding van ons hele team gaat ervaren bij het beluisteren van de sessies. Ik hoor dan ook heel graag hoe je de sessies hebt ervaren. Je kunt ons altijd bereiken per mail of via onze social media kanalen. Zo kun je ons op Instagram taggen met @houseofdeeprelax.

Tags
  • deeprelax sessies
  • egypte
  • holistik
  • nieuwe serie

Word lid van onze community

Jouw rust reminder

Voor mooie inspirerende verhalen, aanbiedingen, events en uiteraard alle Yoga Nidra en Deeprelax nieuwtjes.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.