Niet meer gestresst of moe voelen?

De meditatie- en Yoga Nidra-sessies (slaap yoga) zorgen voor instant ontspanning tijdens het thuiswerken, tussendoor op het toilet, vormen de basis voor een krachtig ochtendritueel of doen je ‘s avonds makkelijker en dieper in slaap vallen.

Bij de meeste sessies hoef je alleen maar te liggen, luisteren en ultiem genieten. We hebben sessies tussen de 4 en 60 minuten, dus waar wacht je nog op?

Klik hieronder op afsluiten en voer in het winkelmandje de code in die je hebt ontvangen.

Het Deeprelax aanbod

Keuze uit meer dan 70 verschillende sessies. Ervaar je moeite met het kiezen van de sessie die het beste bij jou past? Ga dan in de app naar de zoek (ontdek) omgeving en selecteer op sessie type, moment, afspeelduur en/of karakter eigenschappen.

Yoga Nidra

Ontdek de magie van slaap yoga

Diep ontspannende Yoga Nidra’s (slaap & hypnose meditaties) voor ultieme ontspanning

Meditaties

Ervaar instant diepe ontspanning

Korte en langere geleide meditaties die je liggend, zittend of staand kunt doen, op elk moment van de dag

Breath Work

Het nut van een goede adem

Ademhalingssessies die heling en ontspanning in je systeem activeren en diepe blokkades en trauma opheffen

WANDELMEDITATIES

Bweust wandelen, alles laten lopen

Ongekend populaire wandelmeditaties waarmee je bewust contact met je lichaam en omgeving maakt

‘Wauw! Dat is denk ik het goede woord .. Ik heb sinds ik House of Deeprelax gebruik zulke grote stappen kunnen maken in het herstel van mijn burnout! Elke dag weer zijn de sessies een cadeautje en voel ik mij daarna krachtiger en energieker.’

JULIA

Ik ben Eliane en begrijp de uitdagingen van deze tijd

Iets waar ik de laatste tijd steeds vaker bij stil sta is de volgende vraag; “Waarom ervaren we steeds meer stress, terwijl we steeds vaker aan onze mentale (en fysieke) gezondheid werken?”

Dit soort vragen houden mij al meer dan 10 jaar bezig, het is dan ook nog geen 10 jaar geleden dat ik erg veel hinder ondervond van een chronische ziekte en veel angst. Geen enkele dokter kon mij echt helpen en “ik moest maar met de stress, enorme beperkingen en de intense pijn leren leven.”

Daar nam ik geen genoegen mee. Ik WIST diep van binnen dat dit anders kan. Sindsdien ben ik gaan onderzoeken welke technieken een antwoord zijn op de grootste gezondheids-, mentale en levensproblemen die wij in ons huidige tijd ervaren.

Ik ben er trots op dat ik kan zeggen: ik heb een lifestyle ontdekt waarmee ik mezelf genezen heb en… ik heb mijn eigen droomleven gecreëerd.

Inmiddels staan er bijna 70 krachtige meditaties en slaap yoga sessies in onze Deeprelax app, met ruim 50.000 gebruikers en over de 5.000 deelnemers aan een van onze life-changing trainingen. Met trots kan ik zeggen dat de Deeprelax Lifestyle een begrip aan het worden is!

House of Deeprelax & Champ

Heel Nederland in beweging én ontspanning

Een samenwerking waar we beide trots op zijn. Want bewegen en ontspannen gaan hand in hand samen. Als partners is het onze missie om de wereld zowel fysiek als mentaal gezond(er) te maken. Etc etc.

THE BREATHWORK MOVEMENT

‘Breathwork is het bewust sturen van je ademhaling
om zo bepaalde processen in lichaam en geest te beïnvloeden.’

Ontdek de magie: Yoga Nidra

Deeprelax Yoga Nidra is onze meest krachtige en diepgaande techniek waarbij je (in tegenstelling tot actieve vormen van yoga) in overgave lekker mag gaan liggen en luisteren. Dat alleen al klinkt heerlijk ontspannen, toch? Terwijl je bewustzijn actief is, bevind je je ergens tussen meditatie, slapen/waken en hypnose; je raakt in een diep ontspannen staat.

Door Yoga Nidra kun je onder andere blokkades en trauma’s opruimen, manifesteren, overtuigingen veranderen en het zelfhelend vermogen van je systeem aanspreken. Slapend je leven transformeren.

Ga lekker op je bed, bank of yogamat liggen en luister één van onze diep ontspannende Yoga Nidra sessies, die tot bijzondere, transformerende ervaringen kunnen leiden. Elke sessie voelt als een veilig en warm bad. 

Meditaties waarmee je instant diepe ontspanning ervaart

Meditatie kent verschillende vormen en is in de basis gericht op het beoefenen van rust en balans, concentratie en focus, acceptatie en de kunst om in het hier en nu te verblijven. Zaken waar we tegenwoordig massaal behoefte aan hebben, jij misschien ook wel.

Door te mediteren kun je contact maken met je ware, innerlijke zelf. En laat je je gedachten even met rust. De ademhaling en diverse ontspanningstechnieken vormen vaak basiselementen tijdens meditatie.

Mediteren is voor iedereen en kan op elk moment van de dag. Wil je dat ervaren? Probeer dan eens onze 14 korte en langere geleide meditaties die je liggend, zittend, wandelend, dansend, tijdens het douchen of koken kunt doen.

Samen ademen

Lees onze uitgebreide Nidra Breath pagina terug met tutorial videos en contra-indicaties

Onze sessies

Download de app zodat je aan de slag kunt met de Deeprelax sessies

Hoe werkt het?

Bekijk de veelgestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Mail ons, zodat we je verder kunnen helpen (en deze kunnen toevoegen aan de lijst).

Je hebt als het goed is van Champ een kortingscode ontvangen. Nadat je op een van de ‘Dit wil ik’ knoppen op deze pagina hebt geklikt, kun je deze invoeren zodat de korting verwerkt wordt.

Yes, het betreft hier een maandabonnement die in totaal twee keer gratis verlengd zal worden.

Absoluut niet. Na afloop van de drie maanden wordt het abonnement automatisch stopgezet. Je krijgt van ons wel een email met de optie deze handmatig te verlengen of upgraden. Maar dat is geheel vrijblijvend.

Vervelend dat de techniek jouw even in de steek laat. Stuur ons direct een mail op [email protected], dan zal het support team je zo snel als mogelijk helpen.

Heel Nederland in beweging én ontspanning

HOUSE OF DEEPRELAX & CHAMP