Welkom op mijn feestje

16 mei 2023, een bijzondere dag. Dan wordt mijn boek Deep Relax gelanceerd.

Vijftien maanden lang is er met bloed, zweet en tranen door mijzelf, maar ook door een groot en lief team van specialisten, gewerkt om mijn levensverhaal in boekvorm te gieten.

Ik ben uiteraard niet de meest objectieve persoon om het te beoordelen en vind het ook mega spannend dat mijn verhaal door iedereen te lezen is, maar wat ben ik trots op het eindresultaat.

Om dit te vieren, nodig ik je uit om samen met mij op dinsdag 16 mei om 19.00 uur live te gaan. Ik zal dan uiteraard alle ins en outs over het boek met je delen, eventuele vragen beantwoorden en ik zal afsluiten met een ultra diepe Yoga Nidra sessie.

Je hoeft het boek niet gekocht te hebben om deel te nemen, want wellicht twijfel je nog en zie je dit als een mogelijkheid om jezelf over de streep te trekken. Vind je het gewoon leuk en gezellig om erbij te zijn, dan ben je uiteraard ook van harte welkom! Meld je hieronder aan.

We nemen de sessie op en zullen deze op woensdag delen, zodat je het nog een keer kunt terug kijken.

Huh, wat? Een boek?

Mocht je om wat voor reden dan ook echt alles gemist hebben over Deep Relax, no stress. Dan ga ik er vanuit dat je flink aan het lummelen geslagen bent de afgelopen periode :).

Je kunt er alles over lezen op onze speciale boekpagina op de website. Hier vertel ik je in detail waar het boek over gaat, hoe je het kunt bestellen en waar je na het lezen van dit unieke boek staat.

Kom je na het lezen dan nog wel even terug naar deze pagina om je aan te melden voor de (online) live lancering op 16 mei?