Nieuwe serie met Ayurveda in de hoofdrol

ZORG GOED VOOR JE DOSHA

Luister naar de Ayurveda sessie die bij jou past

We zijn ontzettend trots om met jou de nieuwe serie te delen. Deze staat volledig in het teken van de drie Ayurvedische dosha’s: vata, pitta en kapha.

We hebben deze samengesteld met Ayurveda Teacher Kim van der Veer.

“Ik luister elke ochtend een Deeprelax ochtendsessie. Dit brengt meer rust in mijn dag dan ik ooit had durven dromen.”

Maria

Deeprelax AyuNidra Mini-Serie

IN SAMENWERKING MET AYURVEDA TEACHER KIM VAN DER VEER.

Ayurveda is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en populairder dan ooit. In Ayurveda wordt een onderscheid gemaakt tussen 3 typen mens, 3 constituties die ook wel dosha’s genoemd worden: Vata, Pitta en Kapha. Je wordt geboren als een bepaald type, bijvoorbeeld Pitta, maar je kunt ook een combinatie van de dosha’s zijn. Wanneer je constitutie uit balans wordt gehaald, door bijvoorbeeld stress, ontstaat er na een tijd een disbalans.

Wil je weten wat jouw dosha is? Doe de test hieronder en luister vervolgens naar de sessie die het beste bij je past.

AYURVEDA

Grond jouw Vata en voel je veilig

Als jouw dosha Vata is, dan is dit een fijne sessie voor jou. Waarschijnlijk kom je moeilijk tot rust. Met deze Deeprelax Yoga Nidra sessie zorg je voor een veilig en gegrond gevoel.

AYURVEDA

Verkoel je Pitta en vind balans

Heb je het gevoel dat het leven op dit moment één grote competitie is? Dan is dit dé sessie voor jou. Deze focust zich op het vinden van balans door een verkoelende, nederige Nidra reis.

AYURVEDA

Stimuleer je Kapha en krijg energie

Wanneer je idee hebt dat je vastzit is dit de sessie voor jou. Deze Nidra sessie richt zich namelijk volledig op het vinden van balans door stimulatie en activatie, voor nieuwe motivatie en energie.

Grond jouw Vata
ALS JOUW DOSHA VATA IS, IS DIT EEN FIJNE SESSIE VOOR JOU

Wanneer je Vata hoog is, betekent dit dat er teveel wind, lucht en ruimte in je lichaam en mind aanwezig zijn. Het element wind kan teveel beweging veroorzaken en meer energie verbruiken dan je eigenlijk hebt. Het houdt je constant in beweging. Soms uit zich dat in (te) druk door het leven gaan, snel lopen, praten of zelfs in onwillekeurige bewegingen, zoals veel overmatig knipperen met je ogen. Ook in je mind weerspiegelt zich dit, waar de wind kan zorgen voor non-stop gedachten en zorgen. Het is niet gek dat je in deze staat/situatie moeilijk tot rust komt. Er is teveel beweging door de grote hoeveelheid lucht. Met deze Deeprelax Yoga Nidra sessie zorg je voor een veilig en gegrond gevoel.

Luister de serie op de app

GRATIS BESCHIKBAAR IN DE APPLE STORE

Heb jij de sessie gevonden die het beste bij je past? Luister deze dan op de app. De Deeprelax Nidra app is beschikbaar in de Apple store voor zowel gratis als betaalde Nidra naps.

De Deeprelax App is op dit moment alleen beschikbaar in de Apple Store voor iPhone gebruikers. We verwachten de Android App in de lente van 2020 te lanceren. Geen interesse in de app? Maak je geen zorgen. Alle sessies zijn nog steeds via de website te beluisteren.

Verkoel je Pitta
ALS JOUW DOSHA PITTA IS, IS DIT EEN FIJNE SESSIE VOOR JOU

Het eerste wat je merkt wanneer je Pitta uit balans is, is dat je teveel vuur ervaart. Denk aan een warm of heet gevoel in je lichaam, sneller zweten, maagzuur, koorts en een hoge bloeddruk. Het element vuur zorgt ervoor dat je jezelf te ver kan pushen en je over je grenzen gaat, wat soms kan leiden tot een burn-out. Teveel vuur in je mind creëert een innerlijke storm en je raakt snel geïrriteerd. Als je het gevoel hebt dat het leven op dit moment één grote competitie is, dan is dit dé sessie voor jou, want deze sessie focust op het vinden van balans door een verkoelende, nederige Deeprelax Yoga Nidra reis.

Nu ook beschikbaar in Dark Mode

GRATIS BESCHIKBAAR IN DE APPLE STORE

Voor ultieme rust is de 1ste Yoga Nidra app van Nederland uiteraard ook in Dark Mode beschikbaar. De Deeprelax Nidra app is beschikbaar in de Apple store.

De Deeprelax App is op dit moment alleen beschikbaar in de Apple Store voor iPhone gebruikers. We verwachten de Android App in de lente van 2020 te lanceren. Geen interesse in de app? Maak je geen zorgen. Alle sessies zijn nog steeds via de website te beluisteren.

Stimuleer je Kapha
ALS JOUW DOSHA KAPHA IS, IS DIT EEN FIJNE SESSIE VOOR JOU

Wanneer je Kapha te hoog is zul je al snel merken dat alles donker en zwaar aanvoelt. Het kost je ineens moeite om op te staan. Dit komt omdat de elementen van Kapha Dosha (water en aarde) samen modder vormen en als modder overheerst in je leven lijkt alles zwaar, donker en sticky. Op dit soort momenten bent haast niet vooruit te branden op werk. Je kunt je inspiratieloos en moe voelen en soms kan dit zelfs gepaard gaan met gevoelens van depressie. Wanneer je idee hebt dat je vastzit is dit de sessie voor jou. Deze Deeprelax Yoga Nidra sessie richt zich namelijk volledig op het vinden van balans door stimulatie en activatie, zodat jij aan het einde van de sessie weer gemotiveerd aan de slag kunt gaan.

“Mijn rugklachten zijn eindelijk verleden tijd. En dat zonder rommel in mijn lijf te stoppen. Dankjewel Eliane. Dankjewel Deeprelax.”

Peter

Hoe werkt het?

Kies het abonnement dat bij jou past

Jouw lidmaatschap bestaat uit onbeperkte toegang tot alle Deeprelax slaap en energizer meditatie sessies. Bekijk en selecteer hieronder jouw abonnement:

Flexibel

€ 7,99 € 5,99
Per maand

 • 38 Deeprelax Nidra Sessies
 • Offline luisteren*
 • Toegang tot nieuwe updates
 • 10% korting op events
 • Toegang per maand
 • Maandelijks opzegbaar

Terugkerende maandelijkse betaling per automatische incasso. Per maand opzegbaar.
* Offline alleen voor de iPhone en iPad.

Meest gekozen

Jaarlijks

€ 71,88 € 33,99
Per jaar

 • 38 Deeprelax Nidra Sessies
 • Offline luisteren*
 • Toegang tot nieuwe updates
 • 15% korting op events
 • 5% korting op trainingen
 • Toegang voor 12 maanden

Terugkerende jaarlijkse betaling per automatische incasso. Per jaar opzegbaar.
* Offline alleen voor de iPhone en iPad.

Lifetime

€ 129,99
Éénmalig

 • 38 Deeprelax Nidra Sessies
 • Offline luisteren*
 • Toegang tot nieuwe updates
 • 20% korting op events
 • 10% korting op trainingen
 • Toegang voor altijd

Geen terugkerende jaarlijkse of maandelijkse betaling.
* Offline alleen voor de iPhone en iPad.