Deeprelax Yoga Nidra Advanced Training

KLAAR VOOR EEN DEEP DIVE

DE VERVOLGSTAP NAAR COMPLETE VERDIEPING

“HET DEEPRELAX ADVANCED PROGRAMMA”

Jij kunt je nu gaan aanmelden voor dit unieke programma! 

Hierbij leer je alles wat je moet weten om prachtige en helende Deeprelax Yoga Nidra meditaties te kunnen geven. Ook krijg je nog meer grip op de transformerende krachten van Yoga Nidra, zodat je dit voor jezelf een leven lang kunt inzetten en het ook op anderen kunt overbrengen.

“A teacher takes a hand, opens a mind and touches a heart”

Leer de code te kraken

Met deze training krijg je volledig inzicht in deze krachtige methode die de zintuigen revitaliseert en ons gehele systeem reset, waardoor het leven optimaal geleefd en genoten kan worden. Door o.a. onze prachtige Deeprelax Script Kaarten leer je systematisch een reis te  begeleiden door de kosha’s – het fysieke lichaam, het energetische lichaam, het mentale lichaam, het emotionele lichaam en het intellectuele lichaam –  om tenslotte het gelukzalige niveau van zijn te (laten) ervaren. 

Tarief voor het online advanced programma

Nu tijdelijk voor €895,-
Het normale tarief voor de training is €995,-. Indien je voor 1 mei 2021 de training afsluit betaal je slechts €895,-.  

Je hebt geen idee wat dit voor mij heeft gedaan. Je komt er echt anders uit, different mindset. Dank je wel!

Krista

Fase 1, start op 16 Mei 2021

We starten met Fase 1, waarin je zelfstandig gedurende 2 weken van zelfreflectie de belangrijkste zaken uit de basistraining gaat evalueren. Denk hierbij aan:

  • Een review van de blauwdruk
  • Een Vision Quest opdracht
  • Theorie + Quiz
  • Video’s
  • Tenslotte test je jezelf met het opnemen van een oefenscript

Op deze manier bereid je jezelf voor op Fase 2 . Voorafgaand aan deze fase krijg je ook het Deeprelax Advanced Pakket opgestuurd.

In totaal komt de training op ongeveer 70-80 uur studietijd in 2 maanden tijd uit. Het is belangrijk dat je wekelijks tijd kunt vrij maken. Elk weekend opent een nieuwe module. Je kunt het ook zien als 2 maanden doorbrengen in een warm Yoga Nidra badje :-). 

BEKIIJK TARIEVEN

Fase 2, start op 30 Mei 2021

In Fase 2 maak je een prachtige reis door de kosha’s. Je leert alle vaardigheden om zelf een prachtige Deeprelax Yoga Nidra sessie te geven. Ook krijg je nog meer inzage in de transformerende krachten van Yoga Nidra. Indeling van deze fase: 

  • Elke week behandelen we één Kosha
  • ⋒ Je leert werken met de Deeprelax Script Kaarten
  • Veel theorie + opdrachten
  • ⋒ Zowel thuis als tijdens de online bijeenkomsten oefenen met de Deeprelax Script Kaarten
  • 3 online bijeenkomsten

In totaal komt de training op ongeveer 70-80 uur studietijd in 2 maanden tijd uit. Het is belangrijk dat je wekelijks tijd kunt vrij maken. Elk weekend opent een nieuwe module. Je kunt het ook zien als 2 maanden doorbrengen in een warm Yoga Nidra badje :-). 

BEKIIJK TARIEVEN
Yoga Nidra Momenten
Yoga Nidra Training

Fase 3, de eindopdracht

Tijdens deze fase ga je het geleerde in praktijk brengen. Je wordt in het online programma getoetst op je kennis. Tijdens de laatste online bijeenkomst geef je met behulp van de Deeprelax Script Kaarten je eigen Deeprelax Yoga Nidra sessie. 

De eindopdracht vindt plaats op zondag 11 juli 2021, 09.30-12.30 uur 

Na volledige en voldoende afronding van de training ontvang je het Deeprelax Yoga Nidra Certificaat Level 1*. Met dit certificaat en het Deeprelax Script Systeem kun je als docent of trainer Yoga Nidra* sessies gaan verzorgen.  (* Wij sturen je vooraf de voorwaarden toe.)

BEKIIJK TARIEVEN

ONLINE LIVE BIJEENKOMSTEN

BIJEENKOMST 1

zondag 16 mei 2021 09.30-12.30 uur

Training community bij House of Deeprelax

BIJEENKOMST 2

zondag 30 mei 2021, 09.30-12.30 uur

BIJEENKOMST 3

zondag 13 juni 2021, 09.30-12.30 uur

BIJEENKOMST 4

zondag 27 juni 2021, 09.30-12.30 uur

BIJEENKOMST 5

zondag 11 juli 2021, 09.30-12.30 uur

Training Roadmap

DRIE TRAININGEN BINNEN DE DEEPRELAX ACADEMY

Betaal in 1 keer of 3 termijnen

ONTVANG EEN UNIEKE EARLY BIRD KORTING

Op dit moment is de prijs van deze training vanaf €995,-*. Maar  jij kunt nu deelnemen voor slechts €895**,- inclusief BTW. Er zijn een zeer beperkt aantal plekjes, dus wees er snel bij.

Wij snappen dat het uitdagende tijden zijn en willen het volgen van de training voor iedereen mogelijk maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de training in 3 termijnen te betalen. Je betaalt bij het afsluiten van de training € 300,-. De volgende 2 termijnen zullen per automatische incasso én per maand worden betaald.

Voor deze lanceringsprijs gelden geen extra kortingen die bij je jaar- of lifetime abonnement horen.

Betaal in één keer

€ 895,-
EENMALIG

Prijs is incl. 21% btw. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

Ja Dit wil ik

BETAAL IN 3 TERMIJNEN

€ 300,-
PER TERMIJN

Prijs is incl. 21% btw. Je ontvangt na het afrekenen altijd een factuur met btw erop vermeld.

JA DIT WIL IK

* Wij gaan halverwege 2021 alle trainingsprijzen verhogen, dus deze prijs is onder voorbehoud en geldt alleen op dit moment.
** Deze prijs is exclusief de afgedrukte Deeprelax Scriptkaarten Set. Deze kun je extra bij bestellen voor €69,- inclusief BTW.

“Dankzij de Deepreax Signature teacher training kan ik tientallen mensen per week een rustmoment geven. En de investering? Die had ik binnen twee maanden al terugverdiend.”